Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Minden, ami Unreal Engine
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jel1
aktív tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy médialejátszót fogok venni, de nincs ötletem melyiket :/
Valami olyat, amivel nem kell babrálni semmit, bedugom a külső merevlemezt, elindítom a filmet és ennyi!
(sajna a hálózatom nagyon gyenge, de lehet változik majd... nem tudom )
Netről rendeljek?
Általában 1080p .mkv-kat nézünk, hangból is csak sztereó van...
3D-t is csak mkv-ba... nem tudom, hogy lenne-e különbség bd isoval, mert a tv-m felezősen csinálja a 3d-t (LG)
Ja, meg amit rühellek, ha hülye ledek világítanak valamin!!
A húgom szokott animéket nézni, ezért jó lenne, ha a formázott feliratokat is rendesen meg tudná jeleníteni (de ez gondolom elég alap egy ilyen lejátszóban... tévéében nem...)
Amúgy ezekhez adnak hdmi kábelt, vagy azt külön kell vennem? Milyet vegyek? Azt is netről rendeljem, vagy inkább nézzem meg teszkóban, euronicsban (nálunk ezek vannak) mi van?Ja, meg olyat csináltak már, amin lehet torrentezni? Az lenne az igazi! xD
Segítetek?
Visszanéztem picit, és mindenki jön ezzel a kadenciahelyes lejátszással... ez miért fontos?
És akkor ezek lennének jók?
WD TV Live Streaming
Dune 102
vagy ha 3d, akkor med600 -
jel1
aktív tag
Köszi!!
Ezt látnom kell, addig úgysem fogom érteni Most nem látok semmi röcögést A tv meg tudja a 24p-t, persze!
Akkor kábelt inkább helyből vennék, úgy könnyebb cserélni, ha nem lenne jó, nem akarok mellélőni!
A 3d kelljen nekem?
WD TV Live Streaming és a Dune 102 között milyen különbség van? Az áron kívül...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.