Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChiliChili
tag
válasz Aurig@ #48299 üzenetére
Mivel csináltad? Nagyban függ a tartalomtól is és a blokkmérettől is a dolog és igen, nagyon erőforrás igényes, most. Emlékezz csak, amikor a h264 bejött, akkor is ugyanez volt, most meg már tenyérnyi méretű eszközök nyomják ki magukból valós időben. Egyébként a minőséggel elégedett voltál?
-
ChiliChili
tag
4K HDR 10bit képes lejátszót keresek Sony AG9-hez és ami fontos lenne:
- NAS-ról érkezne a 4K tartalom (BD rip vagy iso, mkv, stb.)
- nem kell belső tárhely
- elég a HDMI kimenet, külön hangrendszer nincs
-1GB LAN kell
- KODI-t szeretnék használni és előny lenne, ha frissíthetőStabil lejátszót szeretnék, volt korábban Dune HD a DVD korszakban, de a mostani eszközeik nem feltétlenül tetszenek, használtam Androidos kínai boxot, hát néha elég furán viselkedett, de a Kodi (librelec) miatt komfortosabb és rugalmasabb volt mint a Dune HD. A HiMedia lejátszói milyenek? Érdemes velük foglalkozni?
A 70592-ben említett eszközre rákerestem, ez igazából nem tűnik rossznak, de a megjelenése nem túl biztató.
Rátaláltam a Vero 4K+ -ra is, ami szintén jó lenne, de túlárazottnak tűnik.
AppleTV4K-ra van stabilan működő Kodi megoldás?
Segítsetek
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS blog: egy év a NUC mini PC-kkel
- Villanyszerelés
- Viccrovat
- EAFC 25
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Leleplezte az új 3D V-Cache dizájnt az AMD
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok