Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz Patice #11742 üzenetére
Én is Dune-ről zenélek. Szerintem a mai világban, ahol ilyen az anyagi helyzet, teljesen reális igény. Nálam is szempont volt. Nincs mindenkinek pénze média lejátszóra, illetve CD, vagy komolyabb (szintén) média lejátszóra, ami zenére lett kihegyezve. /Egy ilyennel kiegyeznék / Most ott tartok, hogy 70% zene, 20% film, amiből fele koncert felvétel. Szerintem egész emberei hangokat lehet előcsalogatni belőle, főleg, ha más készülékre bízod a dekódolást. Ha nem játszaná a 192/24-et, akkor meg se vettem volna. Igaz nincs túl sok ilyen zeném, meg a CD felbontás is igen jól tud szólni. De nem akartam magam megfosztani a lehetőségtől.
-
BBéci
legenda
válasz Patice #11742 üzenetére
Értem én, csak próbálok valami elfogadható magyarázatot találni a Dunék hülyeségeire.
Hallgattam a NAD390-est Polk TSiM hangdobozokkal, nagyon jó erősítő.
Nem azt állítottam, hogy nem létezik HDMI bemenetes sztereó gép.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest