Új hozzászólás Aktív témák

  • kutti

    tag

    Sziasztok,

    médialejátszót szeretnék venni, visszaolvastam amennyire tudtam a topikot azzal a témával kapcsolatban, hogy amikor a Zidoo Z9X megjelent egy relatív problémás lejátszót adott ki a gyártó és arra lennék kíváncsi hogy mára mennyire lett kiforrott eszköz a kiadott frissítésekkel.

    Két lejátszóval számolok amik esélyesek lehetnek:

    Nvidia Shield TV Pro, meg ugye a fentebb említett Z9X és mellékesen LG C1 TV-n használnám. (ha ez számít valamit)

    Nincsenek amolyan extrémebb igényeim, egyszerű felhasználó vagyok. Nem dugnám össze erősítővel meg mindenféle házimozis csodával, azt szeretném hogy kibontom, beüzemelem, ha kell lefrissítem, adattároló rá és menjen a filmezés 4K HDR/DV-ben.

    Amit úgymond probléma nélkül szeretném ha kezelne az a Dolby Vision. Fingom sincs hogy melyik profil mit tud, illetve hogy manapság a filmek melyiket használják.

    Ha a Zidoo-ra esne a választás AliExpress-ről szerezném be, honlap szerint már benne van minden VÁM és papírmunka az árban és az itthoni árakkal összehasonlítva számomra sokkal kedvezőbb lenne, szóval erről a beszerzési témáról is szívesen fogadok személyes tapasztalatokat.

    Lehet hogy már egy totál kiégett és unalmas témával fárasztom a fórumtársakat (biztos) amiért elnézést is kérek, csak a TV saját lejátszója eléggé korlátolt és idegesítő, az hogy melyik adattárolót tudja és nem tudja kezelni meg már csak a hab a tortán számomra. :))

    Köszönöm mindenkitől előre is a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák