Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz kesztió #74536 üzenetére

    Itt nem sznobizmusról van szó, két eszközről kérdeztél és írtál egy olyan paramétert ami mindent felülír, 40-50nm. Gondolom megvan, hogy az mekkora terület, ott nem fog érvényesülni egy kis mikrorendszer. Én ajánlottam egy erősebb, de szintén "mikroerősítőt" amihez egy komolyabb hangsugárzó és mélynyomó már elég lehet, de továbbra is az 50nm az ami ezt eldönti, hogy ott mi a jó és mi a nem. TV-t is szeretnél csatlakoztatni, stb.,. sz@rt akarsz hallani, vagy legalább egy normális minőséget? Ha sznobizmusból írnék, akkor nem ezt ajánlottam volna.
    Ha nem érted, hogy miről írtam, akkor nem kérdés, vedd ami tetszik, de senki nem fog ajánlani akkora területre egy mikrorendszert és olyat sem aminek nincs normális csatlakozása. Amúgy igen, megveszed online és ha nem tetszik, akkor visszaküldöd.
    Szeretnéd normális minőségben hallani a dolgokat, vagy elég ha szól? Szeretnéd normálisan csatlakoztatni az eszközöket, vagy szedett-vedett megoldásokkal oldanád meg? Ezeken gondolkodj.
    Egyébként van "HIFI topik", ott több információt kaphatsz.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák