Új hozzászólás Aktív témák

  • J75

    csendes tag

    Sziasztok? Új vagyok itt, és egy kis segítségre lenne szükségem. Nekem is van egy ilyen rt-n66u routerem, és a download master részével még mindig nem vagyok megelégedve. Az eredeti 3.0.0.4.276 Firmware verziónál feltelepített 3.1.0.59 download masterrel az volt a baj, hogy nem akart elindulni a letöltés, vagy ha elindult és ráindítottam még vagy 3-4 torrentet,akkor lefagyott, és újra kellett indítani a routert, hogy életre keljen. Az újabb firmvare-nél feltelepített ( azt hiszem ez volt 3.1.0.84 ) download master meg nem seedelt miután befejezte a letöltést. Most feltelepítettem a 3.0.0.4.374.2050 firmware-t, és nálam is ugyanaz a hiba, mint amit Zol77 írt ( Na,csak nem minden oké.
    Előjött a legújabb download masternél egy olyan,ami már másnál is régebben,hogy a pause gomb az nem működik a torrentnél. Se a gyári felületen,se a guin keresztül nem lehet szünetelteni a torrentet.
    Hozzáadni,törölni lehet,de a szünet nem megy. Amúgy seedel,gui csatlakozik ehez is,a szünetet leszámítva minden más megy
    . )
    Ezentúl még az is probléma, hogy ezek után, hogy a pause gombra nem reagál a DM ( lefagy ? ), lecsatlakoztatom a kezelőfelületen a külső winchestert. Mindezek után eltűnik a download master, lehet újra telepíteni. Nem értem, hogy egy 50000-es routerhez nem tudnak kiadni egy normális FW-t, ami normálisan működik is! Direkt azért vettem ilyen routert, hogy a gép kikapcsolásával is lehessen letölteni. Ennyi erővel vehettem volna 10000-ért is, és nem szenvednék ennyit vele ( köszönet érte ASUS )!!! Az ASUS honlapján fentvan egy új Béta-verzió 3.0.0.4.374.2239 FW. Nem értek hozzá, de ezt is fel lehet rá tenni attól amiért béta verzió? Valaki esetleg kipróbálta már? Nekem amúgy semmi gondom nem lenne a routerrel, csak pont ami miatt megvettem ilyen drágán, az a része nem működik normálisan. Van valaki, akinek normálisan működik a DM? Vagy esetleg valamelyik FW egy másik verziószámú DM-el ( egyáltalán egy FW-hez csak a meghatározott verz.számú DM-t lehet telepíteni )? Bocs, kicsit hosszú lett, de már teljesen kiakaszt ez a ....., már 2x újra kellet telepítenem a DM-et természetesen a torrentek átmásolásával. Előre is köszönet a válaszokért!

Új hozzászólás Aktív témák