Új hozzászólás Aktív témák

  • Zebu

    addikt

    válasz mrmft #8030 üzenetére

    Konkrétan mindegyikkel. Mert az volt hogy időnként ledobott mindenkit, Redmi telefonokat, iphone-okat, LG TV-t, mindent. Közben amikor ment akkor meg folyamatosan lecsatlakozás és feljelentkezés ment. Nem tudom miért. Kérdeztem is itt korábban. Volt hogy nem csinálta egy 10-15 percet, majd utána megint. Mindegy volt melyik készülékkel. Vagy ez lehet az Aimesh miatt volt? Egyikről le, másikra fel? Nem tudom.

    Viszont ami sokkal zavaróbb volt, az a kernel crash 2x 1 napon belül, ami miatt újraindult a készülék :(

    Gyanítom, hogy kifogtam egy hibás darabot, nem tudom. Nem akartam gariztatásba belemenni, amig ezt nem tudni pontosan és még ott volt a 14 napos elállás lehetősége.

    Pénteken megvettem ezt az RT-AC1300G+ V3-mat. 15e HUF volt, ez lett volna az AIMESH node. Illetve ment is szépen 1 napig amig megvolt a másik, ez nem állt meg. Azóta ez a fő router amig nem találom ki mi legyen. Ez nem állt meg és nem dobált le egy klienst sem. Az tény, hogy azért a gyengébb hardware látszik, mert az AX86U-n gond nélkül ment 5Ghz Wifin (866Mb kapcsolat) a stream NAS-ról (G-LAN), de itt már pufferelt a kicsike. Visszatettem a média lejátszót G-LAN-ra, azóta rendben van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák