Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sinick

    senior tag

    válasz sinick #3878 üzenetére

    Szia! Beszélgettünk már, előzmény itt: [3877] és előzője.

    A két router közötti barangoló mód nálam nem jó valamiért. Általában a router2-őn vagyok és az elmúlt öt napban volt párszor kb. naponta kétszer, de akkor kitartón 1 órán keresztül 2-10 percenként, hogy a router2 jelerősség gyengeségre hivatkozva diszkonnektálta az eszközt, majd persze újra konnektált az eszköz. Két telón néztem, a jelerősség maximális volt mindkét eszközön a telefonok saját ikonja szerint (mélyebben nem néztem). A router2 tőlem 3 méterre van és egy légtérben, a router1 meg vagy 15. Sokszor van olyan, hogy a router1 jelerőssége is maximális, de az ugrál, ezért is vettem második routert.

    Tegnap kikapcsoltam a barangoló módot, azóta a router log-ba nem volt ilyen naplózva, pedig hajtottam jópár órát (*). Két kérdésem lenne:

    1. Lehet, hogy nem is kell nekem a barangoló mód? (Egyelőre nem zavaró, hogy nincs bekapcsolva. Így is vált az eszköz, ha kell.)
    2. Ha kell, akkor a barangoló mód jelerősséggel kell játszani? Hogyan ellenőrizzem és hogyan állapítsak meg optimális értéket? (Szerintem az a baj, hogy sokszor nincs akkor jelszint különbség.)

    (* Telón World of Tanks Blitz alatt jól lehet tesztelni, mer az nyűgös a hálózati hibákra, ráadásul folyamatosan jelzi a pinget és packet loss-t. Ping általában mindig jó volt, csak packet loss volt. Ha problémás volt az újrakonnekt, akkor a ping is elszáll, de ez volt kevesebb esetben.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák