Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mgTerminator

    veterán

    válasz blakey #20621 üzenetére

    Ezen az oldalon amit linkeltél (egyenként igen párszor elolvastam már) találtam egy mail címet és arra írtam 2x is de csak egyszer jött ennyi válasz:

    "This is working as intended. You are creating a new file on the USB disk, so the datestamp will be the current one."

    Nem, nem működik jól, ha jól működne akkor nem írtam volna neki.... De akkor ezekszerint az SMB működik rosszul mert ott meg tudja tartani a fájlok időbélyegeit.

    Ez olyan mint amikor anno visszavittem a tplink routert a PC boltba mert állandóan lefagyott és ezt válaszolták rá: Olyan nincs hogy lefagy egy router.... Hát mondom akkor most nem lennék itt!

    Egyébként elhiszem hogy vannak olyan felhasználók akik kicsit jártasabbak az IT világában vagy csak nagyon unatkoznak és sokat túrják a netet és emiatt jobban kiaknázzák a router lehetőségeit és túltervezik, túlbiztosítják a hálózatot mert nehogy a kiskutyáról vagy a szomszéd macskájáról a fotók kiszivárogjanak. De szerintem az ilyen felhasználók aránya kb 0.01% de lehet sokat mondtam.
    Itt is javarészt olyan felhasználók vannak akik stabil és erős wifit akarnak a házba esetleg a kertbe és ennyi. Megveszik, beállítják aztán amíg meg nem döglik megy.

Új hozzászólás Aktív témák