Új hozzászólás Aktív témák

  • Mcrazy

    őstag

    Bár csak 1 napja tesztelem, de arra jutottam, hogy az Aimesh is olyan szépen megy a kukába, mint a Tp-Link-nél az Onemesh. Egyszerűen nem képesek normálisan kezelni a klienseket. Van néhány Samu telefon és egy Huawei P30. Kivétel nélkül eldobálják a Wifi kapcsolatot, nem csatlakoztatja át őket a router (pedig az alacsony jelszínt is be van állítva), ha gyenge a jel. Direkt azért vettem 2 egyforma routert, hogy még véletlenül se legyen az, hogy azért nem működik, mert az egyik xxx tipus a másik meg yyy. De úgy néz ki, hogy Mesh szempontjából ez nem nagyon hatja meg őket.
    A szerencsétlenségben a szerencse, hogy Repeater módban jól működik a rendszer, szépen átcsatlakoznak és a letöltési sebesség sem csökken, ami nálam nem sok, 100Mbit/s.
    Pozitívum, hogy nem kell eladnom a routereket a használhatatlanságuk miatt, de még nem tudom, hogy megérte-e az Archer C7 V5-ös routert lecserélni, ami openwrt-vel ugyanezt tudta egy RE-305-ös Repeaterrel. Remélem az idő majd azt igazolja, hogy jobb, stabilabb az Asus.

    Üdv: Mcrazy

Új hozzászólás Aktív témák