Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
érdekes, én 2x1 giga a-data 1066+ és 2x2 giga 800 cl4 crucial-lal is ugyanezt tapasztaltam
de valószínűleg függhet a bios-tól is, pl ez az f12, ha a gépen nyomok resetet és stabil tuning is van (nem winből, meg ctrl+alt+del, hanem a gép elején) akkor mindig ki és bekapcsol, viszont némelyik régebbi bios, kb minden második esetben rendesen resetelt, máskor meg ki-bekapcsolt
aztán a nagyobb lapokban ott van a még loadline calibration is, ami ha be van kapcsolva, az s3 módból nem tud visszajönni a gép, a végtelenségig ki-bekapcsol, viszont ha a loadline calibration disabled-en van, akkor rendesen megy az s3...
-
Rusher
őstag
Most miért kötekedsz nem értelek? Kit érdekel, hogy nincs a gyártó oldalán....Overlocker-nek előbb volt Maximus II-je mint ahogy felkerült az Asus oldalára...meg más oldalakon is előbb tesztelték.....Én amúgy is annyit mondtam, hogy a C-is DDR3...erre most itt sz@rakodsz ezzel....mondtam OFF vége részemről!! De ezt sasold már meg azért [/OFF]
-
Rusher
őstag
Sztem Te szenvedsz itt a gizda szövegeddel kb. mintha az atyaúristen lennél...sztem rossz helyen jársz ember....Te kijelentetted, hogy nem gyártják ezt az alaplapot és nem a hazai forgalmazásról volt szó, hogy van-e már vagy mikor lesz...legalább azt tudnád mit írsz le, mert minden hszedben kb. totál másról beszélsz....légy boldog magaddal.....és ne szemetelj ide tovább
[ Szerkesztve ]
-
Korcsii
őstag
elvileg szeretnie kell... az más kérdés, hogy egy ilyen proci mellé kell-e P35-nél újabb lap, figyelembe véve, hogy lassan itt a teljesen új foglalattal és technikával rendelkező Nahelam proci, és a hozzá tartozó alaplaok...
talán csak a pci-e 2.0 ami jelentőbb újítás, de ez is attól függ, hogy a videókártyád támogatja-e...
mich2004: az asus oldalán az alaplap melletti menüben van egy QVL Download link, ahonnan letölthetőek azoknak a memóriáknak a megnevezései, amelyeket szeret a lap (esetleg dual/quad channelben is)...
[ Szerkesztve ]
-
Hawk1979
őstag
Nézd el nekem,hogy nem állok neki piszkálni a legkisebb feszt 8*400on ezért gyorsba belőttem kábéra... Orthos-t csak azért indítottam,hogy a cpu-z helyesen mutassa a sebességet,ne kavarjon a C1E meg az EIST.
Ehun a kép róla -
Hawk1979
őstag
Lehet,hogy láma vagyok,de nekem semmi gondom vele.WR nem akarok dönteni,így nem nyaggattam max. fsb ügyileg a lapot.Jelenleg beta 1004-es bios van fent,semmi anomália,vagy fagyás eddig.5 usb eszközöm van,és együtt is simán mennek,firewire cuccom nincs,hitachi sata winyóm gond nélkül kezeli,két ide csatis optikai meghajtóm se balhézott még össze az egy atapi kábelen....
Egy apróság,hogy az északi híd melegebb kicsit,de szerintem nem gáz.Nforce laphoz szokott (pirosra sült) kezemnek meg se kottyan.
Szal én nem piszkálom,hanem használom,és eddig jól teljesít nálam. -
Hawk1979
őstag
Xp,Vista nincs,és nem is lesz.
Soha nem használtam int. hangot. Sima SB Live! teljesít szolgálatot nálam,évek óta,így most is,tehát nem tudok segíteni.
Corsair dominator volt kölcsönbe nálam egy hétig,hiba nélkül ment 1066mhz-n 2.1voltot beállítva biosban.Most amíg nem veszek normális ramot,egy brand (Ncp ) csücsül benne,de ezt nem birizgálom,alapon 800on 1.8volt mellett megy -
nagyúr
-
katt777
félisten
De ez 3 pines... Viszont legalább tudom, mit keressek (no meg hol, ha itt 3 pines van?). Vagy csak elírták?
DZs: Na, akkor Nyugdíjas lesz, asszem. Köszi neked is.
Alien Jenő: Első hozáűszólás. 1066MHz-es is lehet CL6-os (késleltetés). A RAM-okra rá van írva, vagy a kódjukat megnézed a honlapjukon, ill. persze az 1. hsz-ben is ott a táblázat.
InVino86: Szintén 1. hsz: RAM-beállítások. Ha valakinek van pont ilyen, esetleg megmondja, ha erre jár.
Hawk1979: E8400-am 1.275V-on tudja (9x450) Prime/Orthos/IBT stabilan.
Limonade Joe: Balról érdemes betolni hideget a lapra, a régi modolt házamban is így működött (cikk a honlapomon/logout-on). Amióta a mostani házam van, nincs hűtés-problémán, most, a kánikulában 2-3°C-kal lett csak melegebb minden a gépben, mint anno 18°C-os szobában.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest