Hirdetés
- PlayStation 5
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5 Pro teszt
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omega81
senior tag
Asus P5B-Deluxe- nál is volt ilyen gond, PCI Express bugnak hívták/tuk. Különféle megoldások voltak rá, bizonyos feszültség beállítások, és a PCI-E freki 100Hz-re (vagy éppen 101-102-re), illetve ezek kombinációi megoldották a problémát. Asus. Mert megérdemeljük.
értékelt üzletek: 42+ 0-
-
Szatesz
őstag
-
Rusher
őstag
Oks értem Csak azt hittem, hogy 1333-as és ilyen kegyetlen jól megy
Új Beta Bios
P5Q
P5Q-E
P5Q-Pro
P5Q series include CPU temperature readout fix, new bootblock, E0 stepping patches (GTL/vNB), improved ASUS CrashFree, USB driving, some RAM kits compatibility improved and many minor changes.
Ki kell próbálniOverlocker
[ Szerkesztve ]
-
Szatesz
őstag
-
Szatesz
őstag
Nekem ez a 24/7 azt jelenti hogy nem fagy meg semilyen játék kozben meg webezés közben sem mert én nem konvertálgatok meg satöbbi extrém tuninghoz meg ugyis kap pár gyors ventit majd....Azlessz proba szerencse...Volt olyan hogy honapokig hasznaltam egy par kingmaxot 1066 osat sose fagyott meg aztan kivancsisagbol raengedtem a memtestet és megallt egybol error ozott...Pedig nekem addig stabilnak tunt nagyon azota nemnagyon bizok a memtestben...
[ Szerkesztve ]
>>> HUN eXtreme OC Team <<<
-
Szatesz
őstag
Tehát ha azt átállitom másba is gyorsulni fog a gépem gyorsabb lessz a win? Vagy nem érdemes vele foglalkozni? A telelpites megoldodott nemtudom miert csinalta lehet a gyorsformazas nemtetszett neki de nemfogom kivarni a 45 percet a formazasra...
-
Larry303
addikt
a marvel vezérlő vs ich10 et nem tudnád megmérni nekem, ha már így belejöttél?
nagyon kicsi házban vana cucc, és elég komoly beavatkozás kéne, hogy át tudjam dugni a másik sata portra a hddt...jelenleg a 2 különálló sata port felső részét használom a winyóra...az ich 10en pedig achi van a dvd romom...csak érdekelne, hogy esetleg megérné e átdugnom a winyót is az ich10re...előre is köszi...
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
Gorneck
legenda
Nem kell stopper...le is mértem...Úgy néz ki valóban sikerült vmi alkotniuk...gyorsabb a boot és everest, hdtach is azt mutatja gyorsabbak a vinyáim...köcce a tippet.
Most már csak az érdekelne, hogy pl 500as FSB-hez milyen strap amit állítotok...vagy ez minek a függvénye?
Gorneck#1239
-
Szatesz
őstag
Sajna ezzel a lappal sokkal hozzáértöbb emberek is szivnak mint en...nézegettem XS en ..Sajna én is biztos szivok vele bar mar elértem 4200 on prime stabil az alap biossal is 1.296 v al a E8400 am a ramokat viszont nemcsipazza 1333 cl7 be jo nah még kb 1.5 oraja van nalam a lap abbol 1 ora volt mire ujraraktam a rendszert Mingya rakom is fel az uj biost...
[ Szerkesztve ]
-
Szatesz
őstag
Hát igen... van egy jo hirem megint laptoprol irok mert Flesheltem és megalt kozbe a Flesh progija...kiirta hogy 5 masodperc mulva ujraindul és azota nem kapcsol be még a monitor sem....Nahmost latom hogy két db bios chipp van benne ha ujrairatom benne mind a ketto ujra kell iratni vagy melyiket? Nagyon ver engem az isten ezekkel az asus biosokkal...
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest