Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
válasz Picilány #8277 üzenetére
Szia, nekem P5QL pro deszkám van és nem panaszkodok rá. Árban szinte mindenhol 2k- val olcsóbb az epu mint a pro, és nagy különbség nincs a kettő között. Eleinte engem is zavart, hogy középen az atx csati, de ezt meg lehet szokni, a kis mérete miatt szűkösen vannak rajta a dolgok. Bár az epu egy hangyaf@nyit nagyobb mint a pro. Egy egyszerű core2 rendszer alá jók ezek a lapok, ha nincsenek extra igényeid. Kis tuning is belefér ezekkel a lapokkal, aminek még otthoni felhasználásra van értelme. De olyan eredményekre nem lehet számítani mint a nagyobb tesóknál. Hátránya, hogy a még mindig jó árban lévő ddr2 ramokból nem érdemes bele venni komolyabbat mert csak max 1100MHz-t mennek, a ramok, ennyit tud a lap. Ha hűtős akkor nem fér el a procihűtő alatt. Bár ha másodlagos slotba teszed őket és nincs két modulnál több akkor beférnek, de én úgy tudom, hogy az elsődleges slotban kell, hogy legyen memória, vagy rosszul tudom? Így az igényeid alapján én epu-t vennék mert olcsóbb, és a Geil ramok helyett valami szintén olcsóbb ramot, és akkor már belefér 4 giga ram. Ennek már látnád a hasznát.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
katt777
félisten
válasz Picilány #8397 üzenetére
Megtehetnéd, hogy integrálod az SP1-et a telepítőbe, és akkor simán felmenne... Én is úgy telepítem, eleve kiszedtem a baromságokat és a sok fölösleges drivert, helyreállítottam az idétlen alapbeállításokat, integráltam az SP1-et, és egyben felpakoltam az egészet fél óra alatt. 1X elég volt másfél órát szarakodni az SP1-gyel. x86 Vista végül 3GB-ot sem foglalt, x64 meg alig 7-et, és mindegyik FULL Ultimate volt, csak szemét nélkül...
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- ASRock h510 pro btc+
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest