Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
Kinek a pap...........
Nekem a 0804 jön be a legjobban. Ezzel áramtalanítás után is rendesen indul. Viszi az 1066 MHz-et a ram 4 modullal, DC-ben. És minden tuti.
A 0903 is jó. Azzal gyorsabbak a memóriák egy picivel. De nekem nem indult rendesen áramtalanítás után.
De, ha akarod próbáld ki bármelyiket. A régebbi Asus Update visszarakja a régebbi bioszokat."A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
Scr1pter.cg
csendes tag
válasz Scr1pter.cg #7839 üzenetére
Senki semmit még mindig? -
shteer
titán
válasz Scr1pter.cg #7854 üzenetére
melyik FW van rajta? én már csak találgatok
szerintem jónak tűnik..
-
Arpsoft
tag
Üdv!
Egy konfigot kellene összeállítanom. Ez működne? Nem lesznek kompatibilitási problémák?
Asus P5K
Intel E2140
Gigabyte RX155128D-RH
2x1 GB Kingmax 800 MHz
FSP 350W táp
Előre is köszönöm a segítséget! -
Tibiajax
nagyúr
szerk.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
Keldor papa egy régebbi hsz-ében olvastam ezt:
Minden Premiumban megy a Voltage Damper és ha Enabled-re rakod a drop 0,01-0,02V-ra csökken, ami már elég jó és terhelésnél sem esik a fesz.
Kérdezném, érdemes ezt egyébként be is kapcsolni, vagy, maradhat default Disabled-en is, hadd droppoljon? Ha tunningolok, vegyem ezt a funkciot figyelembe?
(egyébként eddig tetszik a lapocska, én mint ősabitos, kicsit féltem tőle pedig..) -
Acus
tag
Sziasztok!
Szóval a CM690es házamban a elölapid ledek a power led meg a reset, ugye egy két tűs kis bedugóka jön, de a P5K Premiumon meg nekem ahhoz 3 tűnyi hely kellene vagyis 1 szünet 1 ?
Most mit kellene csinálnom, mert ketté vágni nem szeretném a csatit, máshogy meg sajnos nem megy rá valakinek ezzel valami tapasztalata vagy javaslata? -
Tibiajax
nagyúr
Kérdés: biosban FSB Frequency-t mennyire kell állítani? Auto v 333?
-
laragirl83
őstag
0806-os BIOSt vki használja? P5K Pro-ban.
Az a gondom, vagyis esetem, hogy restartnál is áramtalanít gép, mintha lekapcsolnám, és úgy indul újra... normális ez?gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
VinoRosso
veterán
válasz laragirl83 #7869 üzenetére
áramtalanít? úgy érted kikapcsol a led? vagy csak a memóriákból meg a procitól veszi ki a dzsúzt? Mert az normális, az összes p35 ilyen.
-
Tibiajax
nagyúr
thx
Nna, nem akarok dicsekedni, meg ilyesmi, távol áljon tőlem, de... örömmel konstatáltam, az uj lappal a procim is meglódult..végre.. [link]
és ez még nem a vége, csak már ennyi, holnap to be continued
jó ez a prémcsi deszka.
mod. a tisztánlátás végett, az ip35pro-val 460-nál feljebb sehogy sem tudtam menni[ Szerkesztve ]
-
conair
tag
Milyen vélemények vannak erről az alapról? Nekem tervbe van egy p5k se mert ez a gigabyte egy nagy sz@r. Egy bajom vele nem lehet újraindítani a gépet, mert utána nem indul, táp ki táp be, tízszer ki be kapcsolod, és semmi. Ma elegem lett holnap veszek egy asust. Nem is tudom miért vettem gigabytetot soha többet nem veszek csak asust. (Természetesen frissítéettem biost, tápcserém is volt már most chieftec van). Így még nem útáltam meg semmit. Holnap megy a háztól.
Tehát a kérdés jók ezek az alaplapok? Van velük problem? Az SE-ben is lehet az FSB-t egyesével léptetni?
Az ember annyit ér, mint az adott szava.
-
westlake
félisten
overpower vmod is done!
Play nice!
-
-
Gorneck
legenda
Neked nem biztos megéri váltani...
Igazából érdekes dolgokra volt képes a lap...DS3omhoz képest semmivel se mutatott többet quad alatt...persze ebben közrejátszott, hogy elég ramatyka volt a quad. ST800as ramokat csipázta...
Ezzel a ram+proci kombóval egyes feszekre instabillá vált a rendszer amivel nem kellett volna...
Szal Én személy szerint vegyes érzelmekkel vagyok a lap iránt...egyébként az első Asus lap aminek a hangja nem recsegett...ami számomra egy pozitív dolog volt.Gorneck#1239
-
Dzsur
tag
Hali! P5K lapom van és a dvd meghajtómat nem ismerii fel rendesen mert gépindításnál zöldel kiírja a márkáját és utána várni kell kb. 1 percet mire elkezd tölteni az xp, mit lehet vele csinálni?
A másik kérdésem meg az lenne hogy van 2X1G kingstone 667mhz memóriám és hogy lehet visszaosztani hogy csak 533mhz-n menjen??!
-
laragirl83
őstag
válasz VinoRosso #7870 üzenetére
öö megnézem, de ventik leállnak, meg minden aztán bekapacs.
Hogy az lap jobb alsó sarkán lévő zöld le lekapcsol-e azt nem tudom, mingyá' meglesem..gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
laragirl83
őstag
válasz laragirl83 #7886 üzenetére
Na szóval, ha restartot nyomok, akkor minden venti leáll, de a lapon a zöld led nem alszik el, vagyis nem áramtalanít.
Akkor ez normális?[ Szerkesztve ]
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
Gaabboorr
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egykérdésem. Az miért lehet hogy megy a winfos semmit nem csinálok és egyszer csak az ASUS Probe elkezd hülyesgégeket írogatni hogy pl a proci 200 fokos de mindezt egy pillanat alatt azt visszamegy minden ok azt megint. Lap sima P5k proc C2D E6550 ram 800-as kingmax.
Köszi a segítséget!
U.i. Közben Everest meg Core Temp semmi különöset nem mutat![ Szerkesztve ]
Asus P5K + Intel Core 2 Extreme QX6850 + Asus Geforce GTX 650 + OCZ Vertex 2 SSD
-
-
shteer
titán
válasz laragirl83 #7887 üzenetére
úgy tűnik.. elképzelhető, hogy egy újabb bios majd megoldja
szerintem jónak tűnik..
-
Agony
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a következő probléma megoldásához.
A konfig a következő:-Asus P5K-E Wfi-AP
-C2D E6750
-Ocz Xflexx 1200MhzTegnap este amikor állítottam volna le a gépet, véletlen félrekattintottam hála a Vista csodálatos kikapcsolási menüjének, és a Kikapcsolás helyett a Sleep funkciót sikerült aktiválni. Eddig nem is volt semmi gond a gép bement sleep mode-ba, ugy voltam vele hogy visszahozom és leállitom rendesen. Se billentyűzetre se egérre nem reagált és nem állt vissza a Vista-ba, igy Reseteltem hogy a Windowst betöltve leállithassan. De a reset után nem indult el a gép. A ventillátorok pörögnek, de nem ad képet és nem is csippan.
Próbáltam a gépet többször ki-be kapcsolni de semmi, végül lekapcsoltam a tápegységet vártam pár másodpercet és utána inditottam. Ekkor elindult és kiirta a helytelen leállásnál szokásos menüt hogy beléphetek a biosba illetve betöltse-e a default értékeket.
Default értékek betöltése esetén elindul a gép, azonban ahogy átállitok valamit a biosban ismét nem indul. Találkoztatok már ilyennel, mi lehet a probléma?A segitséget előre is köszönöm!
Start with a whisper, end with a scream!
-
Kelvin
őstag
válasz laragirl83 #7887 üzenetére
Az a kis zöld mindig világít kivéve ha a tápot lenyomod.Azt jelzi,h áram alatt a lap és működőképes,használatra kész.Ha a biosban megváltozik valami(mert te megváltoztatod vagy fagy a gép és ő változtatja meg) és ha a tápot kinyomod akkor ezek után kétszer indul a lap.Ez normális,minden p35-ös ezt teszi azt hiszem.
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Gorneck
legenda
Magas feszekre ha vmi egy picivel többet kapott full instabil lett az egész...másoknál uaz a beállítás atom stabil volt. Szal nem nagyon értem...pl azzal honorálta, hogy nem bootolt cd-ről...
LoadLine C. pl nem is működött...ezen mondjuk ki voltam akadva. Bios szintű csalás nem müxik bahh...
Sokadik p5b és p5k ahol recseg a hang...mondjuk nem gond...haverok megoldják...Szal nemtom mennyire elterjedt lap, mert nem nagyon keresik felénk és mennyire közöltem olyan infókat amiket más is tapasztalt e...viszont a P5KC egy nagy rakás fekália...egyik lap szintjét sem üti meg amit néztünk...S3as szintjét sem üti meg...
Gorneck#1239
-
laragirl83
őstag
De nem 2x indul a lap, hanem ha használom, és csak simán restit nyomok, akkor is leáll a gép, és csak úgyindul újra. tehát úgy mintha lekapcsolnám gépet win alól, majd benyomnám újra...
tehát a zöld led végig világít, nyílván, de restinél elvileg nem szokott full power of lenni hanem csak kattan egyet meg monior on/off, de ventik nem állnak le stb...gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
laragirl83
őstag
válasz Gorneck #7898 üzenetére
Érdekes, nekem teljesen szépen szól integrált hang cucc...
BIOS-ban is turkáltam feszekkel rendesen, most stabil a gép egyelőre
Ez a resti, powero ff móka egyedül ami érdekes.gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
Új hozzászólás Aktív témák
- 64gb SK Hynix DDR4/2666mhz Laptop Memoria (2x32gb)
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest