Új hozzászólás Aktív témák

  • jani0625

    aktív tag

    Sziasztok!

    múlt pénteken kézbe kaptam az notimat: Asus M50VM, német lokalizáció(onnét rendeltem, mert kinn jóval olcsóbb).
    Naszóval, proci T9400 2,53ghz, 4giga ram 320giga hdd, 15,4 WSXGA+, Blu-ray odd és Geforce 9600m gs vga. Ütős gép nagyon. Gyárilag vista home premiummal jött(32bites) de a 4 giga ram miatt feltettünk rá egy 64 bites vista ultimate-ot. Nem volt egyszerű mivel amíg nem formáztuk le a recovery partíciót addig nagy error feliratot írt ki a 64 bites telepítése után, összeakadtak.
    Ezek után ment. Eddig csak xp-m volt, de lehethogy vissza fogok rá térni. Nem szeretem a vistát de még adok neki pár hetet. Ráadásul a 64bitre néhány gyári és sok másik program sincs. Pl a touchpadnek van egy multimédia funkciója, jobb felső sarokban megnyomsz egy mode gombot és elkezdenek a touchpaden világítani a multimédia lejátszó gombjai így egér nélkül lehet filmet lejátszani, zenét hallgatni stb, de ez nem műkszik 64biten. Aztán egy fontos progi ami eddig használtam a régi gépemen az sem működik 64biten, ez a notebook hardware control. Pl az msn sem szereti a 64bitet, sokszor lefagy, de az outlook is. Szóval annyira nem jó a helyzet.
    Viszont maga a gép eszementül jó. Bámulatos a kijelző, nagyon halk és alig melegszik a gép. A régi gépemhez képest ég és föld. A hangszórók altec lansingek, nem egy hifi, szóval mélyhang alig van de amúgy nagyon szépen szólnak. A billentyűzeten van numerikus rész, tehát teljes értékű bill van a gépen, igaz kicsit nagyobb is a gép mint egy sima 15,4-es. A vga 3dmark 2005-ben 7800pontot csinál. És még sorolhatnám. Remélem legalább annyira megbízható lesz mint az előző és akkor nagyon elégedett leszek, talán már xp-vel.

    sziasztok

Új hozzászólás Aktív témák