Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz bajnokpityu #35889 üzenetére
Igen, hát zöld oldalon is voltak dolgok BSOD és társai. De a nagy "háború" idején, úgy rémlik nekünk kevesebb gondunk volt (az én emlékeim szerint).
GoodSpeed
Durván 30 év alatt nem sok kilengésem volt a túl oldalra, de pl az egyik rögtön beugrott, hogy nem volt rossz kártya a Toxikus 6870 [link] - Aztán a GTX 560 Ti OC DirectCu óta nekem halvány lila köd, hogy mit csinálnak, és hol tartanak gpu fronton. De mivel gondolkozom egy AMD opción lehet ránézek, mi hogy merre meddig.
Várom majd a tipped, hogy mit tegyünk fel teszt jellegűenAz OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
veterán
válasz Andy975 #35900 üzenetére
De ezzel nem válaszoltál teljesen a kérdésre
Ujjlenyomat-olvasós?
Én kipróbálnék egy másik drivert. Nem kerül pénzbe, időnk meg van bőven.Másik:
A laptopok akkuja az évek során attól megy tönkre, hogy belemegy a rengeteg lemerülési-feltöltési ciklus. 500-700-1000, kinek mennyi.
Ha kizárólag hálózatról használod, és mindig be van dugva, soha semmi baja nem lesz, sosem megy tönkre, mert nem mennek bele a ciklusok.Miért húzod ki?
Jelen pillanatban (értem hogy nem akarod meríteni, csak a végére akarsz járni) de most épp TE fingatod azzal, hogy a jelenlegi módon teszed belefelé a ciklusokat.1 lemerítéstől semmi baja nem lesz.
10-től, 20-tól, 40-től sem.
Majd ha 500-ig elérsz, már nem lesz az igazi.De akkoris. Miért..??
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz HartgeH3-2.8 #35902 üzenetére
Rengeteg játékom van Steamen elsődlegesen, aztán Originen, Uplay-en, Epicen. Számos olyan van, amelyiknek beépített Benchmark is van a repertoárjában. Igazából az a helyzet, hogy 4-5 éves játékokkal is meg lehet izzasztani a kártyáinkat. Általában a 120 körüli FPS-re hajtok Ja és a 4 éves címek között is vannak szép számmal olyanok, amelyeknél nincs meg ez a 120-as elvárás, pl Control
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
HartgeH3-2.8
addikt
Na megvolt az első Blue Screen a mai napon meló közben.
Üzenet: Driver State Power OFF
Infóba: LiveKernelEvent 15e ez valami MediaTek drivernek az összeomlása elvileg.My Asusban volt is jó ideje egy LAN driver amit eddig nem tettem fel, azt megadtam most neki. De amit én érzékeltem, hogy letérdelt elsőként is a Wifi, és utána restartolni már nem lehetett. Szerencse, hogy pont befejeztem az adott munkámat. Eszközkezelőbe minden ok, rendszerdiagnosztikánál is minden ok, nem talál hibát. Na mind1 ezt is megértük végre.
Természetesen ment a: Kedves Asus Nézzék csak meg, azért ülnek ott.
Én is elvégzem a feladatom.
Látni, hogy minden sikeresen frissült, szóval nem vágomGoodSpeed
Ne is mondd bakker, épp néztem 800 csilliárd játék van még amivel nem játszottam. Feltettem a UBOAT című játékot, laza 40GB, és fixált 60 fps mellett , nem is volt nagyon felhúzva a grafika, úgy pörgette a gépet 75-80 fokon (az még normál egy laptopnak)?! hogy öröm volt nézni. Azért írom csak mert korai hozzáféréssel vettem, és így nem pörgette a gépet még sose. Én azt szeretem ha szépen 60 fokon duruzsol, ez a BOEING 707 style nem jött be. (OFF) Vágtam ma egy kis videót, vágóképeket csináltam RaceRoom-ban, elengedtem neki az fps-t olyan 200 körül volt, hát szépen melegszik a gép ilyen fps tartományok mellett, venti meg 4800rpm. Úgy hogy köszönöm ezt a kávéházat +hagyom a profiknak. Belenyalt úgy a 93 fokba, hogy hűtőpad van alatta, és nem a legszarabb. Kíváncsi voltam milyen a rögzített felvétel Nvidia Shadow-al ha nem fix 60-on tolom hanem elengedem neki. Kivételesen jobb a nyers anyag. Átlagosan a fixált 60 szokott jó lenni, de most érdekes nem. (OFF)Egyébként az a durva, hogy nem zavaróan hangos ilyenkor se. Normál üzemi venti hang, csak érezhetően magas fordulaton, ilyen szolid WizAir. Simán dolgoztam is mellette, és kollégám se szólt pedig itt ül nem messze. Tehát simán vállalható, de nekem ez a 85 meg 90 fok nem szimpi. Rövid távokon így oké amikor snitteket kell vágjak, vagy tesztnek, de amúgy....
Nekem a fix 60 a nyerő.
Na mindegy csak leírtam a mai napi vergődésemet
GPU: Majd írj ha láttál egy olyat amire azt mondod, na ezt neked is már konfigolni kellett, vagy érezted, hogy ez kérte a powert. Na akkor megnézem én is a szokásos okossággal, be tudom e lőni fix 60-ra az adott címet. Természetesen nem rommá butítva, mert úgy nem ér.
Mondjuk manapság egy rommá butított játék se csúnya.
Ez nem a 2000-es évekAz OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
válasz HartgeH3-2.8 #35909 üzenetére
Ez a kép honnan van?
"Mondjuk manapság egy rommá butított játék se csúnya.
Ez nem a 2000-es évek "
(1) Flak 88 Comparation COH1 Vs COH3 #shorts #shortsvideo #companyofheroes - YouTube
Az a durva, hogy CoH1-ben szebb a Flak 88 mint a 3-ban Aztán hol voltak 2006-2007-ben olyan HW eszközök mint manapság? Ami durva, hogy CoH3-nál a rendszerkövetelményeknél olyanokat írnak be - mutatni kell, hogy haladnak a korral -, amelyek 2015 után jelentek meg - oké az is 8 éve volt már - , de sokan panaszkodnak rá, hogy: Company of Heroes 3 - Befutottak az első tesztek - GAMEPOD.hu Hozzászólásoka 2 is szebb volt
Szóval lehet baromira csúnya játékot, relatíve magas hW igénnyel, meg optimalizálatlanul kiadni"Na megvolt az első Blue Screen a mai napon meló közben.
Üzenet: Driver State Power OFF
Infóba: LiveKernelEvent 15e ez valami MediaTek drivernek az összeomlása elvileg."Ez is egy érdekes dolog, mert azon szomorú tapasztalaimat erősíti, miszerint megveszek egy abban az évben megjelent laptopot, aztán mire kiforrja magát szoftveresen már lesz újabb modell. Nekem is voltak BSOD-k az elején! Tavaly szüntek meg.
"Belenyalt úgy a 93 fokba, hogy hűtőpad van alatta, és nem a legszarabb. Kíváncsi voltam milyen a rögzített felvétel Nvidia Shadow-al ha nem fix 60-on tolom hanem elengedem neki. Kivételesen jobb a nyers anyag. Átlagosan a fixált 60 szokott jó lenni, de most érdekes nem. (OFF)"
Most éppen fórumozgatok, és:
Mint látható a laptop hűtő ventilátorai csendben vannak, de mégsincs csend, mert a Spirit of Gamer SOG VE500RE tolja alatta a hűtést. De ez 0-24-ben nyomja, mert nem a laptop USB portján lóg, és nem azt terheli áramfelvétellel, hanem Chieftec CHB-107 USB 2.0 HUB aktív hubon. Az ideális az lenne, ha szinkronban tudnám tartani a kettőt, tehát ilyenkor leállna, amikor meg kell felpörögne. Viszont ezt csak manuálisan látom megoldhatónak, de akkor meg tutira elfelejteném amikor kell bekapcsolni
Szerk: Controlnál ha állítgatod a DLSS-t letérdel 25 FPS alá!
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Albert.Tamas
tag
Sziasztok!
Ujra akarom telepiteni a gepet , VMD be van kapcsolva egy pendrajvom van windows telepitesre , Androidos telefonom van Raid (RST letoltottem ra de telepites kozben amikor keri a drivert nem latja a telefont ? Van ra valami megoldas?
-
nagyúr
válasz Albert.Tamas #35913 üzenetére
Kapcsold ki a BIOS-ban a VMD-t, amúgy sincs rá szükség.
-
Albert.Tamas
tag
Biztosan nincs rá szükség ? Ők kikapcsolom a biosbol telepítés után drivert felrakom biosbol VMD bekapcsolom úgy már jó lesz ?
-
Smithy87
senior tag
Nos meg lett az első asusom egy tuf dash f15 fx517ze eddig nem rossz. A hőfokon a légiónak 5 után kicsit magasabbak de ahogy látom ez ilyen. Azon gondolkodom, hogy egy 3060as heatsinkjét rakom bele az pont annyit nyerne elvileg amennyi kell.
-
Rayner
őstag
Sziasztok, munkához beszereztem egy ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402, 12th Gen Intel) notebookot. Kaptam hozzá tisztítószert [link]használ valaki ilyet? Azért kérdem mert TVhez már egyszer kaptam valami gagyi kenceficét és gyakorlatilag leoldotta a márkajelzést
-
HARDVERAPRÓD
-
Albert.Tamas
tag
Szia. Csak egy pendrive van azon a Windows 11 telepitoje , nincs más lehetőség ?
-
HARDVERAPRÓD
válasz Albert.Tamas #35919 üzenetére
Igen arra tedd rá az irst drivert! Miért tennéd másra?
-
Albert.Tamas
tag
De hát azon van a Windows 11 letolto ISO file boot , nyugodtan rakhatom mellé ?
-
nagyúr
válasz Albert.Tamas #35921 üzenetére
Nem kell, ha a BIOS-ban kikapcsolod a VMD Setup-ot. Utána vissza lehet kapcsolni, de én soha egynél sem kapcsoltam vissza.
-
Albert.Tamas
tag
Ha újra bekapcsolom a biosba akkor kekhalalt hal
-
HARDVERAPRÓD
-
Albert.Tamas
tag
Köszönöm szépen régen telepítettem windowst vagy 10-eve Mac környezetben vagyok
-
HARDVERAPRÓD
válasz Albert.Tamas #35925 üzenetére
Értem. Akkor sikerült?
-
HARDVERAPRÓD
válasz Albert.Tamas #35927 üzenetére
Szívesen. Szuper.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz GoodSpeed #35910 üzenetére
Ez a windows megbízhatósági előzmények. Onnan fotóztam ki. Ha nem akarsz idegrohamot kapni, hogy mit művel a gép a háttérben, akkor inkább ne. Saját felelősségre igen. Egy időben rá voltam függve erre, hogy próbáltam teljesen hibamentesre driverezni, konfigolni a gépet. Kb lehetetlen. A winfos (amúgy nem mert a 10 és 11 szerintem kifejezetten jó) úgy is dob valami random hibát, valami úgy is ütközik valamivel. Most is csak röhögtem rajta. Hibátlan működés van 24/7, egész nap megy munkában amikor viszem, hiba nélkül. Amúgy nem tudom miért de nagyobb teljesítményű lámpával kicsit belenéztem, és port nem látok. Lehet a hűtőpad megoldja, hogy ne menjen bele annyi por? Majd belenézek valamikor.
Igen nekem a COH1 szintén nagyon tetszett. Megelőzte a korát.
Nekem is olyan 60-65 fok felett indul be a hűtés. Nem normális, oké már megbarátkoztam vele induljon el amikor akar. ArmouryCrate-ben az tetszett, ha akartam felülbíráltam a saját ventiszabályommal. Baromi precíz ventiszabályt alkottam. Pontosan és tökéletesen akkor indult be minden amikor én akartam. Ez most ment a levesbe.Tényleg most hogy mondod a Control egy erős cím. Nekem konzolon volt szerencsém. Series X reggelire ette meg. Szóval yahh.. Tényleg ez a DLSS állítólag az én gpum-ban is van , de még sehol nem találtam ilyen beállítást. Biztos nem játszom olyan címekkel. Ez a BENCH nekem kínai, nem is tudom hirtelen mit kell nézni. De megpróbálom kihámozni a lényeget.
Én az első 3 napban könyörtelenül nyúztam, azóta nem bántottam.
Látom a 80+ celsius ott is befigyel. Én ezt a ShadowPlay beállítást kilövöm mindig, valahogy nem bízok benne, hogy majd ő tudja. Áhh ahogy látom TR-ben minden felb*** ultra stb, és szépen hozza, hát igen másik kávéház az a gpu. Nekem ez medium/high , 1-2 dolog OFF.
De látványban eddig nem csalódtam. Legutóbb is az AOEIV gyönyörű volt.
Nem tudtam belekötni sem látványban, sem perfomance-ben.COH3-nál még elolvasok pár véleményt, meg tesztet.
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Smithy87 #35916 üzenetére
Használd egészséggel, ahogy látom hasonló a konfigunk, csak nálad intel van. Eredetileg én is azzal vettem, csak hát sajnos gyári hibás volt, és egy Mr Ryzen jött helyette, de kellemes csalódás azt kell mondjam.
Mit jelent a magasabbak számokban?
Másiknál mennyi volt teljes terheléseken?
Én ezt a kérdést lezártam azzal, hogy FHD/60fps, és problem solved.
Azóta 55-60 fok.Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Vhiktor
veterán
Mennyit érhet most egy Asus TUF FX505D
GTX 1650
8GB ram
Ryzen 7 3750H
1 TB HDDNem találtam bearazos topikot
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Smithy87
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #35930 üzenetére
A legiont 60w ra korlátozva silentben használtam az olyan 67-72 volt. Köszi te is használd egészséggel
-
válasz HartgeH3-2.8 #35929 üzenetére
A 3060 nagyon jó, de pont az RTX a gyengéje
ASUSTeK COMPUTER INC. ROG Strix G713QM_G713QM - Geekbench Browser CPU
ASUSTeK COMPUTER INC. ROG Strix G713QM_G713QM - Geekbench Browser GPU
Csináltam egy ilyen tesztet.
Index - Tech-Tudomány - Lehidaltunk az Apple új laptopjától Innen jött az ötletTegnap nekem is volt BSOD-m, a Tomb Raider hozta elő
[ Szerkesztve ]
-
válasz siskad #35765 üzenetére
Most direkt megnéztem, hogy amennyiben a Spirit of Gamer SOG VE500RE laptophűtőt az aktív hub-ról lekapcsolom, akkor üresben is elkezd járni AC-nélkül a ventilátor:
Nyáron valószínűleg klíma + laptophűtő mellett is fog, de most NEM erőforrásigényes művelet mellett csak akkor, ha a laptophűtő le van állítva. Most persze kérdés, ha feltenném az AC-t és silentet állítanék be, akkor maradna e csendben, engem elsősorban NEM a zajszínt motivál, hanem az, hogy minél kevésbé szívjon be port.
-
Smithy87
senior tag
Egy tuf dashen mennyit segít egy hűtőpad? Az aljának a "felső" kijelző felőli részén szívja be a levegőt a cucc? Mert lehet meg mókolnám a jelenlegi álványt 1-2 db ház hűtővel.
-
Feltettem az AC-t..
Aztán nincs ventilátor profil állítás
5.3.4.0 jön le ,mint legfrissebb ... valakinek ötlete?
-
válasz GoodSpeed #35937 üzenetére
Kellett egy extra újraindítás..
ArmouryCrate.GPUSwitch 5.4.8.1 ArmouryCrate.ThrottleGearMergeModule 5.3.4.1 G713QM_ACConfig 1.0.3
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz GoodSpeed #35934 üzenetére
Na akkor neked is jut a jóból
Jó volt ez az összehasonlító megnéztem.Spirit of Gamer SOG VE500RE laptophűtő - ez az aktív hub hogyan néz ki kb?
Érdekes nekem nem porosodik a cucc, eddig rejtély. Biztos, hogy van köze a hűtőpadhoz.
Látom neked is mozgalmas az előzményed. Furcsa, de venti hangja nekem se zavaró.Smithy87
Összességében szerintem mindegyik alá érdemes. Nem tudom a DASH alatt milyen a gyári kialakítás, de ha nagyon eltérő is lenne, padoknál rengeteg féle verzió van amivel lehet kombinálni. Szerencsére én pont jól választottam fent van a legtöbb kivágás. Az alsó kettő nagy 12-es gyakorlatilag nem hűt semmit, de nem oszt.Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
válasz HartgeH3-2.8 #35939 üzenetére
Nekem mind a három USB porton aktív hubok vannak:
A legfejlettebb:
U3CHARGEHUB7 | i-tec USB 3.0 Charging HUB 7port + Power Adapter 36 W | i-tec
Ezen van négy SSD és három HDD Ez USB 3.0-sChieftec CHB-107 USB 2.0 HUB (ezen van Spirit of Gamer SOG VE500RE laptophűtő, meg az okosórám töltője )
DUB-H7 7-Port USB 2.0 Hub | D-Link (dlink.com)
Ezen: Xerox 3140-es nyomtató, Epson Perfection V19 Scanner, XBOX One S töltő + XBOX One S adapter, CoolerMaster MasterKeys M PRO billentyűzet + Razer DeathAdder egér.Szóval a három USB port + az egy USB-C (azon van az egyik NVME-s SSD-m ), elég kevéske lenne... A Chieftec-en van még szabadon öt USB 2.0 portom. Illetve +2 a laptophűtőn. Nem tudom nekem mennyi por lehet benne, ha van egyáltalán
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz GoodSpeed #35940 üzenetére
Most nagyon jó ötletet adtál, mert mással játszanék otthon, és mással a cégnél. Otthon persze döntő többségében asztali, de valami egyszerűen sokkal smoothabb lapin adódóan a hardvernek. Egy nyűgöm, ugye én hozom viszem. Így is sok apró kacatra kell odafigyelnem alapból. Villásdugó, füles, hűtőpad, táp. Valamit elfelejtek borul a domino.
IGAZI NAGYFIÚ! | ASUS ROG Strix SCAR 18
[link] Ilyet se láttam még, hogy nem pontosan az van benne mint ami rá van írva.
Érdekes, hogy gyárilag nem volt benne kakaó, én simán bekapcsoltam.FHD-ban én is hozok ilyen fps számokat, 60 fokon
Matrica? Pedig nagyon fontos +10 fps.Jó látni egy ilyen big boy-t.
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
válasz HartgeH3-2.8 #35941 üzenetére
Egy korábban általam előre NEM látható bibi van A 4 rákötött SSD-ből kettő SAMSUNG és a SAMSUNG Magician látja őket, de pl FW frissítést sem hajlandó elvégezni Viszont a lényeg, hogy Hard Disk Sentinel 100%-ban működik így is
Még ebben a hónapban befut az RTX Video Super Resolution - PROHARDVER! Videokártya hír
Feljavítja az egyes videókat az új GeForce driver - PROHARDVER! Videokártya hírMost fogom kipróbálni
-
oba
addikt
Adott egy régi Asus X55A laptop. Vagy win8, vagy 10 van rajta, nem tudom. Úgy kértek meg, hogy nézzem meg mi van vele, hogy bootnál beragad, a forgó pöttyöknél nem megy tovább. Szeretnék belépni csökkentett módba de az F8-al nem megy. Találtam neten egy módszert, hogy ha elvileg 3x egymás után hosszú power gombbal megszakítod a boot folyamatot akkor negyedjére elindul ez csökkentett módot lehetővé tevő mód... de nem működik. Minden tippet szívesen fogadok. Adatvesztés nélkül kellene megoldanom, hogy elinduljon rajta a jelenlegi rendszer.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
válasz GoodSpeed #35938 üzenetére
-
válasz Mikulásbá #35945 üzenetére
Eredetileg a ventilátor profilozás miatt tettem fel megint. Mert amikor nem játszom vagy nem vágok videót, akkor elég ha csak silent módban megy... Sajnos a MyASUS erre nem alkalmas
-
nagyúr
válasz GoodSpeed #35946 üzenetére
Én az AC-ben is-és utána hogy likvidáltam-az energia gazdálkodásnál is a "Windows"-t vagy kiegyensúlyozottat állítottam be, a gép majd tudja, mit s hogyan csináljon. Optimus van, játéknál vált a gép a 3080-ra, indulnak a ventik is, ezzel semmi gond nem szabad hogy legyen.
-
HartgeH3-2.8
addikt
A régi jól bevált ALT F5, F8 akkor ezek szerint nem működik, vagy nem akar. Ritka hiba hogy a rendszer így térdel le. Furcsa.
- Csökkentett mód: elvileg ha megszakad a boot folyamat akkor be kellene jöjjön egy boot menü. Esetleg power off hosszan, vagy meríts csutra le és húzd ki karika közbe hátha beadja, kövi indításnál.
- Én recovery módban nézném meg hátha van javítás a fájlok megtartásával. Elvileg F9 ezeknél [link] - Másik még a PD lenne és "frissíteni" a windows-t, de nem tudjuk mi van rajta, és kellenek a fájlok is.
-
oba
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #35948 üzenetére
Időközben megoldódott a dolog: [link]
Mázlim volt, sikerült életét lehelni a meglévő rendszerbe.Amúgy a csökkentett módot sehogy sem tudtam előhozni. 3x szakítottam meg a bootot és elvileg akkor 4. alkalommal előjön a menü amiről beszélsz, de ez sem működött. Win 10 van a gépen mint azóta kiderült.
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
HartgeH3-2.8
addikt
Na szuper!
Nálam meg most előjött ez a wifi gond. Céges internetre wifin nem tudok kapcsolódni. Pontosabban kapcsolódik de internet nincs. Többi gépen, asztali/laptop kábelen/wifin oké, de az enyém nem működik, a céges gépet meg nem húzhatom ki sajnos
Asus küldött két drivert azt tegyem fel..
Hátha Baszki megőrülök, nem tudok dolgozni.Mármintmaszekolniamunkába.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Napelem
- Öregszem
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A fénynél gyorsabban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Router gondok
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- HP 15s-fq 11.Gen. Laptop 15,6 i5-1135G7 8GB 512GB SSD FHD Intel Iris Xe - CSERE IS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF FX505D (Ryzen 5 3550H, 16GB RAM, 256GB SSD, GTX 1650) ÚJSZERŰ!
- Dell Latitude 5501 - 15.6" FHD IPS / i7-9850H / 32Gb DDR4 / 512Gb PCIe 3.0 / 97Wh / HUN backlit
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T400 - I 4GB I 320GB I 14,1" WXGA+ I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs