Hirdetés
- PlayStation 1 / 2
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- PlayStation 5 Pro teszt
- EAFC 25
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Ez a notebook alkalmas internetezésre, Word, Excel programokra?
ASUS VivoBook X515MA-BQ772WS Szürke laptop (15,6" FHD/Celeron/4GB/128 GB SSD/Win11H) -
nagyúr
válasz timelord1987 #34153 üzenetére
Én hanyagolnám.
-
Leslie1966
senior tag
Szevasztok !
A kérdésem a következő lenne: Intel ax201 Wifi kártya csak intel chipsetes laptopon működik, vagy AMD-vel is megy ? Realtek 8822CE Wifi van benne gyárilag. ASUS TUF GAMING FA706IH AMD-s laptop.[ Szerkesztve ]
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
malor
aktív tag
válasz Leslie1966 #34155 üzenetére
Az interfészt nézd inkább. Az Intel AX210 jobban passzolhat a Realtek 8822CE helyére. Az AX201 speciálisabb (CNVio2), elég rizikós. Kompatibilitási gondok miatt nem igazán érdemes vele kockáztatni.
Notebookoknál nincs semmi biztos gyártói infó, ha wifi kártyát szeretnél bennük cserélni.
-
HARDVERAPRÓD
válasz timelord1987 #34153 üzenetére
Felejtsd el.
-
HARDVERAPRÓD
válasz timelord1987 #34159 üzenetére
ASUS VivoBook
Celeron/4GB/128 GB SSD
Gyenge váz, harmatgyenge cpu, kevés ram, és hogy legyártották -
nagyúr
válasz timelord1987 #34161 üzenetére
Nem is a váz a lényeges, ami a leggyengébb, inkább a hardverek. Az a gép mai alap használatra is gyenge.
-
HARDVERAPRÓD
válasz timelord1987 #34161 üzenetére
Ahogy írják, a hardver a fontos, de az meg hagyjuk.
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget/információt szeretnék tőletek kérni az új laptopommal kapcsolatosan.
Kicsit bevagyok ijedve, mert még csak egy napos a gép, de már sikerült behúzni egy kékhalált.
A modell egy ASUS TUF F156PC, Windows 11-el.
Tegnap találtam egy programot rá a Microsoft Store-ban, amivel tudom használni az Apple AirPods-omat is vele játék közben.
Amikor vettem ki a fülemből, hogy visszategyem a tokjába, akkor visszaváltott a laptop hangszórójára, és azonnal jött az összeomlás, kék képernyő fogadott.Azóta megnéztem, hogy a Windows Update automatikusan feltett egy új Bluetooth Drivert, így én azt az Eszközkezelőben visszaállítottam a Gyártó oldalán szereplő előző "régebbi" verzióra, azóta tesztelgettem, semmi fagyás, semmi probléma nincsen.
Egy dolog aggaszt csak egyedül. Újra telepítsem ezt a Windowst a gépen inkább mégegyszer, vagy nem fog a későbbiek során ez így kárt okozni, hogy már egyszer megtörtént? Tudom, lehet felfújom a dolgot, csak hát elég drága volt, és rögtön az első nap nem ért túl kellemesen ez a dolog.
Megnéztem BlueScreenViewer-el eredetileg mi történt, alább csatolom mit hozott:
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Ez jobb, mint amit korábban írtam?
ASUS VIVOBOOK E510KA-BR150WS -
nagyúr
válasz timelord1987 #34172 üzenetére
Kb. ugyanaz az ipari hulladék. Miért akarod ennyire büntetni magad?
-
HARDVERAPRÓD
válasz timelord1987 #34172 üzenetére
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Norbi887 #34166 üzenetére
Az nem FX516PC? Mondjuk mindegy , csak kérdem
Nem tudom eleve Apple termék hogyan mókolható windows eszközzel egyáltalán? Nem csoda ha kékezik, én még egy MSI After-t is óvatosan teszek fel. Ez nem a gép hibája, a szoftver akad össze.Ha minden rendben nem kell clean install, használd. De kalkuláld bele, hogy az a BT driver okozhat galibát. Feltétlenül kell az az airpods oda?
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
nagyúr
válasz timelord1987 #34176 üzenetére
Egyiket sem, gyűjts még hozzá vagy találj ki valamit, de ezekkel ezt fogod csinálni :
-
HARDVERAPRÓD
válasz timelord1987 #34176 üzenetére
Akkor szigorúan használt! 90k újra pénzkidobás.
-
Norbi887
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #34175 üzenetére
Igen igen, FX516PC a teljes modellnév.
Lényegében akkor ezt így a Bluetooth driver visszaállításával sikerült is megoldanom, elsősorban amiatt használom az AirPods-ot vele, mert nincs vezetékes fülesem, ez pedig remekül helyettesíti azt lényegében.
Viszont most feltűnt egy másik dolog Windows 11-ben, hogy a gép bekapcsolása után amikor legelőször próbálom megnyitni a gyors beállításokat a tálcán jobb oldalt (Ahol a Wifi, Hang, és egyéb dolgokat lehet állítani), legelső alkalommal megakad egy pillanatra az egész rendszer (ideértve az egérkurzort is) ?
Gyakorlatilag minden egyes bootolást követő első alkalommal, amikor próbálom megnyitni, hogy beállítsak valamit, legyen az Wifi/Hangerő,Bluetooth ki-vagy be, stb.Ez mennyire ismert bug, vagy "feature" a 11-ben? 10-nél nem tűnt fel ilyesmi.
Na nem egy egetrengető dolog, csak kissé zavaró, megmondom őszintén.
De lehet kénytelen leszek hozzászokni ehhez is[ Szerkesztve ]
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
Schifi
friss újonc
Sziasztok,
A héten vásároltam egy XE413EA-EK1746 típusú laptopot melyre Windows 10-et telepítettem. Azonban a telepítés során problémákba ütköztem amire eddig nem találtam megoldást. Ebben kérném a segítségeteket.
Nem működik:
- billentyűzet világítás
- nem érzékeli a hálózati kártyát így nincs wifi csatlakozási lehetőség
- touchpad/numberpad nem működikPróbáltam az illesztőprogramokat letölteni az Asus honlapjáról, de nem oldotta meg a problémáim.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Norbi887 #34179 üzenetére
Win11 clean install (factory reset) , és engedd el szerintem ezt az airpods ügyet. Az élményedet fogja tönkre vágni egy új gépnél, nem éri meg szvsz. Nem akarok természetes beleszólni a dolgodba, de szerintem keress alternatívát.
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
aktív tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Tervezek egy Asus Zenbook 14 Oled laptopot vásárolni. Kinéztem két változatot. Az egyikben ( ASUS Zenbook 14 UX3402ZA ) Intel i5 1240P processzor van, a másikban ( ASUS ZenBook 14X UM5401QA )AMD Ryzen5 5600H. A memória, háttértár egyforma. Az Intelesben 4 cellás 75 Wh az akksi, az AMD-ben 3 cellás 63 Wh. Kérdésem: otthoni átlagos használat, néha telefonos videók szerkesztése, néha videó konvertálás. Melyiket érdemes venni? Nekem a lényeg, hogy az akksi sokáig bírja és a ventilátor ne legyen zajos. Az AMD-s változathoz több helyen írták, hogy érintős a kijelzője. Mennyire zavaró a fényes kijelző, pl. szabadban? A tálcán állandóan kint lévő dolgok, óra, dátum, stb. nem égnek be?
-
-
nagyúr
-
F.B.I.
veterán
Köszönöm Urak, ez volt a megoldás.
Viszont nincs wi-fi sem, hol lehet ezen bekapcsolni? Nem találok hardveres gombot. Az ikonra hiába kattintok, bedob az internet beállításokhoz. Még wi-fi drivert is telepíteni kell?Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
-
F.B.I.
veterán
válasz Mikulásbá #34199 üzenetére
Az egészben csak az a kellemetlen, hogy világvége után eggyel vagyok, nincs PC sehol a környéken. Egy pendrivera telepített, MS oldalról megcsinált Windows 10-el jöttem (2021.06 havi, vicc).
Én rendeltem a családnak a notit, 2022 van és nem működik a gépen semmi (touchpad, wi-fi).
Pofára esés kategóriába kerültem. Megvásárolt win 10 pro kulccsal, itt ülök, a család meg néz rám bután.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- HP 15s-fq 11.Gen. Laptop 15,6 i5-1135G7 8GB 512GB SSD FHD Intel Iris Xe - CSERE IS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF FX505D (Ryzen 5 3550H, 16GB RAM, 256GB SSD, GTX 1650) ÚJSZERŰ!
- Dell Latitude 5501 - 15.6" FHD IPS / i7-9850H / 32Gb DDR4 / 512Gb PCIe 3.0 / 97Wh / HUN backlit
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T400 - I 4GB I 320GB I 14,1" WXGA+ I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest