Új hozzászólás Aktív témák

  • zeee

    senior tag

    ejjha :D szépen belefolytatok :D én csak azért hoztam fel ezt, hogy Tök jó hogy itt is mennek a beszélgetések a játékkal kapcsolatban, ill versenyzünk is egymás ellen, s csak jó lenne tudni hogy az itteni nick kihez tartozik a játékban. Szerintem ezzel kapcsolatban nem kell semmi rosszra gondolni. A Masters, vagy Maszim stb meg nem hinném hogy kiadja a neveket adatokat email-t bárkinek is. Szerintem olyan emberek üzemeltetik, akiknek fel sem merül a fejükben ilyesmi, ha pedig pénzre van szükség az üzemeltetésre, az valami tagdíj formájában fog történni, nem pedig az adatok ,,eladásából".

    Egyébként szomorú hogy ilyen világban élünk, hogy egyesek problémaként kezelik hogy egy játékban vállalják a saját nevüket, bár nem egy öldöklős vérfröcskölős mindenki meghalós gyilkolós, vagy 70-es szintű varázsló vagyok rpg és elvetted a cuccaimat te sze..ét típusú játék, ezt tegyük hozzá, de meg is lehet érteni hogy még így sem.
    Bennem nem ölt túl nagy méreteket az ún összeesküvés elmélet sem. Pont azért nem, mert már évek óta téma az internetes lehallgatás. Szóval szevasz, kár ezen parázni. Olyan világban élünk ahol egy egész ország éves telefonbeszélgetéseihez hozzáférhetnek a hivatalos szervek. Vagy bármi amit leütöttél a billentyűn. Vagy ott a fészbuk. Csak olvasgatni kell utána kicsit. Ha netezel, mindent tudnak rólad, ha kell.

    És ha ez így van, márpedig így van, akkor most mit paráztok az assetton, vagy ezen a fórumon?! Nekem amúgy édes mindegy, felőlem aztán mehetünk nick néven is, (bár tetszik ill tetszene majd egy bajnokságon a kommentátortól hallani a nevem, mert van feeling-je, s akinek ez nevetséges, az is elfogadható, de attól még ,,nagy gyerekek" vagyunk és játszunk).

    Ha meg kilököd véletlen Puffer Józsit és az ,,nyázik" vagy megkeres a facebook-on akkor mi van? Szerintem senki nem fog ki valakit és szándékosan kilöki 10X mire valakinek annyira eldurranjon az agya hogy ilyesmihez folyamodjon. De kétlem hogy valaha is ennyire elfajuljon a dolog.

Új hozzászólás Aktív témák