Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ASSASIN'S CREED ORIGINS
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Olvastam az all location-ös trófea megszerzős videók alatt, hogy szintén nem adta meg pár embernek. De aztán kiderült, hogy a figyelmüket elkerülte egy kérdőjel, amit alig lehetett észrevenni a térképen.
A 100 csecsebecsés trófeát akkor ezekszerint bebuktam. Pedig ez és az all location kellene a platinához. Kár Az a probléma, hogy néhány ládánként találni 1-2 cuccot, annak ellenére hogy mindent összegyűjtök, ami felvillan (zsák, hordó, láda...).
-
Anonymus23
veterán
A lokációknál van egy elbújó lokáció, amit más ikon elfed, csak nagyon nagy rázoomolásnál jött elő.
Ha 6 felé felolsztod a térképet, akkor a jobb also sarokban volt (az elméleti felosztott kocka közepe táján) egy elbújó lokáció, amit utána beadott azonnal.;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
Képzeletben felosztod 6 felé, de legyen akkor kilenc, kb így a térképet:
Ha jól rémlik, akkor vagy a jobb alsó részen, vagy az egyel feletti részen volt egy ilyen megbújó terület (egy kérdőjel) ami nem látszott, csak ha nagyon rázoomoltál. A fenit 9 részből ha így jobban megfelel a jobb alsónak a felső részén, vagy a jobb középsőnek az alsó részén volt valahol.
Nem tudom fejből, mert kb fél éve játszottam vele utoljára.
De este ha el nem felejtem, akkor megkeresem neked.;) - The Power of the Light Side
-
Depression
veterán
Na jó, ezzel megerősítetted, hogy gépfejlesztés helyett ps4 lesz.
Egy R5 volt tervezve, mert 100%-os proci használat mellett a 970gtx 80-90%-on ment az i5-4460-nal. De ha egy 6 magos sem bírja, akkor inkább váltok egy konzolra, azon fog menni a következő assassin's Creed is.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
morfondőr
őstag
Nekem egy i7 4790K van most a gépben (alap órajelen, 4 mag - 8 szál, 4 Ghz) egy 1070 Gaming X mellett és mindig a VGA fogy el hamarabb, pedig az egy 2014-es proci. Ha valakinek 1150-es lapja van, az inkább vegyen bele egy i7-et, mint platformváltással újabb i5-öt (feltéve, ha nem egy 1080Ti-je van, vagy 2080Ti-t tervez, de akkor is kelleni fog az i7).
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
noxon
őstag
Nálam az Odyssey esik 15 fps alá random időközönként, pl, ha a sas nézetből vissza jövök, vagy a térképen bóklászok és vissza térek a játék térre.
Közben arra jöttem rá, hogy az Origins grafikája sokkal élethűbbre sikerült.
[ Szerkesztve ]
We live in a simulated world...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5 Pro teszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest