Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Minden, ami Unreal Engine
-
GAMEPOD.hu
ASSASIN'S CREED ORIGINS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubris
őstag
Köszi, akkor igazából nem sok értelme van a steam-es változatot megvenni. Megvehetem akár ilyen hardveraprón árult kódként is.
Még egy dolgot szeretnék kérdezni. A Trial of the Gods esemény, pl korábban volt Anubis elleni harc, November 7–14, erről van infó, hogy mikor lesz újra megismételve?
-
VikMorroHun
senior tag
Köszi a tippet. Már nem tudtam hova csökkenteni a grafikai részletességet, az meg nem jutott eszembe, hogy felfele tekerjem. Ugyanezzel a módszerrel, meg SSD-re rakva a játékot ugyan továbbra is összeomlik átvezetőknél, viszont nyertem néhány másodpercet, az meg pont elég arra, hogy átugorjam őket. Úgyhogy az imént tudtam egy kicsit játszani. 30 FPS körül megy a játék, a harc is rendben van, tehát elfogadható lenne (kivéve, hogy ha eljutnék Cleopátráig, akkor az ő átvezetőit sem láthatnám, pedig érdekel), viszont ahogy átadom Apollodorusnak a tekercset, azonnal összeomlik. Pech.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
VikMorroHun
senior tag
Az előzőhöz: kicsit még növeltem a tétet, bekapcsoltam a dinamikus felbontást, amivel a játék szerint vagy 400 MB-tal átléptem a rendelkezésre álló videomemóriát. Már másik játéknál is észrevettem, hogy elvileg ugyan nem használja a dedikált PhysX kártyámat, de azért jót tesz neki a plusz videomemória. Itt annyi történt, hogy kicsit döcögött, beesett 30 FPS alá, viszont tovább tudtam haladni. Persze Cleopátránál megint összeomlott.
Na mindegy, a lényeg, hogy ha nehézkesen is, de játszható lesz, és nem kell emiatt új videokártyát vennem.
Meg PS4-re sem kell újra megvennem a játékot...Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
PeAdam
tag
válasz VikMorroHun #1355 üzenetére
Én éppen most vettem új videókártyát. Beruháztam egy RX 580 STRIX TOP OC 8Gb-os kártyára. Mondanom sem kell, hogy minden játék 70-80 fps között repül vajsimán egy i5 4460-as procival és 16 Gb rammal megtámogatva. De a slusszpoén az most jön. Az Ac origins semmilyen beállításon nem hajlandó normálisan futni. Olyan FPS droppok vannak, hogy számomra játszhatatlan a játék a 30 fps-es módszerrel is mostmár. Én ezennel befejeztem a küszködést az Ac Origins nevű programmal. 120 ezres videókártyával,, i5-ös procival meg 16 giga rammal élvezhetetlen a játék nálam, asszem ezzel mindent leírtam.
Ryzen 3700X, 32Gb HyperX Predator 3200 MHZ RGB, RX 5700 XT Asus Strix OC 8GB
-
PeAdam
tag
válasz morfondőr #1357 üzenetére
Tisztában vagyok a helyzettel. A kolléga írta, hogy reméli nem kell új kártyát vennie, én meg erre válaszoltam neki. Szerintem ez minősíthetetlen egyébként, hogy i5-ös procival nem hajlandó normálisan futni. Nem akármilyen játékok vannak a gépemen. Még a Batman Arkham Knight is 60-70 FPS között mozog a jelenlegi konfigurációmmal, de a Witcher 3 is ugyanez, ezek is prociigényes játékok. Ez meg élvezhetetlen. Ne mondja nekem senki, hogy ez normális dolog.
-
Rony949
őstag
Irkálod itt hogy i5 ide meg oda, nekem is pont egy 4460-osom van és igen, sajnos ez már túl kevés az Origins számára, ami mellesleg jelenleg az egyik LEGSZEBB openworld játék a piacon, ahol ráadásul rengeteg NPC is jelen van egyszerre. Ehhez egy 4. generációs i5-ös proci egyszerűen kevés. De az sem segít a helyzeten hogy 4 magos.
Szeretem ezt a procit, mert tényleg erős és jól teljesít a legtöbb mai játéknál, de már én is belátom hogy ez ide már kevés. Már gondolkodom is egy i5 8400-n, csak nem olyan egyszerű a helyzet, mert ha ezt megvenném, akkor vennem kell hozzá egy új alaplapot, ami 40-50k és mivel ez már DDR4-es alaplap, így új RAM-ot is vennem kell, annak meg most horror ára van (2016 nyarához képest háromszoros ár).
Szóval egy hogy pénzigényes, plusz ott van még ez az Intel botrány is, így lehet hogy inkább egy újabb generációt kéne kivárni. (már ha Intel-nél maradnék, de ezen még gondolkodom)
-
PeAdam
tag
válasz Rony949 #1359 üzenetére
Pontosan ezért nem fogok én sem procit cserélni, amit most leírtál. A mai játékok közül egyedül ez nem hajlandó normálisan futni vele. Egy játék miatt meg nem fogok 100 ezreket költeni, amikor a 4460 még mindig egy igen jó processzor és bármelyik mai játékot szépen futtatja ezen kívül... Meg egyébként nem annyira nagy szám ez a játék, mostmár így h több 10 órát beleraktam tisztán látszik h a sztori egy nagy semmi, a játékmenet meg igazából a szokásos Ac, amivel nincs baj, de pár tízóra után már nem esek tőle hanyatt. Egyedül a grafika kiemelkedő számomra.
-
Departed
őstag
válasz Rony949 #1359 üzenetére
Vannak akik védik az ubit, de a witcher 3 (hátmég a Blood and Wine) szebb - fényévekkel jobban fut. A GTA5 is rengeteg NPC-t mozgat - fényévekkel jobban fut.
Egyszerűen a játék cpu használata direkt (másolásvédelem) és véletlenül (bénák) el van rontva.
Teljesen felesleges védeni őket akár 60-70ezres egyáltalán nem régi procik birtokában. Esetleg ha ronkonaitok dolgoznak náluk.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Źşë'
addikt
válasz Departed #1361 üzenetére
witcher 3 sztem nem szebb mint az origins, ac-ben sokkal jobbak az effektek, részletesebb, durván nagyobb a terület, a város iszonyat jól kidolgozott - élethű, lélegzik - sok kis szirszarral van tele
emlékszem gta4 nél volt az első jelentős javulás 4 magra váltáskor, el kell fogadni hogy jönnek a 4nél több magot igénylő játékok, bf4 multiban 64 fős szerveren azért igencsak kell a 4+ mag, ezek az első olyan játékok amik egyrészt igénylik másrészt ki is használják
az egy dolog hogy 60-70ezerért kap az ember kb középkategóriás procikat, de azt se felejtsük el hogy a piac picit átrendeződött, anno megkaptad 70-80 körül a felsőkat procikat, felső-kategóriás vgat se 210ért vettél még ezelőtt 4-5 évvel... ill. nem utolsó sorban a 4 mag elég régóta jelen van a piacon, és megérett a cserére
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
hajbel
addikt
Szerintem is jobban néz ki, mint a GTA vagy a Witcher, de ettől még bugos és ótvarul van optimalizálva PC-re. Több forrásból is azt olvastam, hogy a CPU-t a valósidejű védelem zabálja, tehát ha az nem lenne, akkor elfutna 4 magon is. Pl. nekem 6 magos procim van, ha vírust keresek vagy megy a böngésző stb., komolyabb teljesítménycsökkenés nélkül megy a 4 magot használó GTA. Viszont amíg i5-öm volt, úgy beszaggatott RoguKiller használata közben, hogy játszahatatlanná vált. Ha ez okozza a teljesítményvesztést 4 magon, akkor jogos a kritika.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
hajbel
addikt
válasz morfondőr #1364 üzenetére
Akkor talán nem második generációs i5-öt kéne odaírni minimum gépigénynek, nem gondolod? Stuttering, tearing, fps drop, bugok minden mennyiségben jelen vannak, még high-end gépeken is.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Źşë'
addikt
teljesen egyetértek, kár hogy eleve lerippelik ezeket a játékokat... ott kezdődik a gond hogy megadják a lehetőséget ezen ripek letöltésére... sokszor elhangzik hogy mert azok akik nem rendelkeznek önálló keresettel mit csináljanak, sztem tudnak várni, 1-2 éven belül úgyis olcsóbb lesz sokkal, 1-2 ezer forintokért meg lehet venni, és akinek nagyon kell összerakja a pénzét és spórol - addig is lehet mással játszani, annyi ingyenes, frankó játék van sztimen is..
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Nandinagy
addikt
Sziasztok! Szerintetek érdemes az ACriginshez Season passt venni?
Nem tudom mennyi +tartalmat jelentettek be eddig hozzá és az ára meg majdnem annyi mint a játéké -
Departed
őstag
Hogy jön ez ide? Itt kb minden hozzászóló megvette.
Arról van szó hogy kutya kötelességük lenne olyan védelmet kitalálni, ami azokat nem szivatja akik sokezer forintért megveszik. Nem olyat ami minden mozdulatnál széthajtja a user prociját.Az ubisoft kb. a legkevésbé játékosbarát kiadó, ez van.
-
Gery9112
őstag
válasz LordAxwell #1370 üzenetére
Sőt a 2 sztori DLC-ből az egyik, a Hidden Ones elvileg nemsokára meg is jelenik. PS4-n legalábbis frissült tegnap este a játék trófealistája.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Anonymus23
veterán
Nekem valahogy nagyon hiányzik a menedzselős rész az Originsből, nekem nagyon bejöttek a "mini-játékok" a hentelés közben, bár persze az is unalmas volt idővel, de farmolni jó volt.
Nekem ugyan már beadta 100%-ra a gémet, de hiába van minden szintből 4-5 pluszban felfejlesztve, a "fejleszd ki Bayeket 100%-ra" achit még mindig nem adta be.
Kíváncsi leszek a DLC-kre, hátha azok segítenek ezt is unlockolni.
;) - The Power of the Light Side
-
Źşë'
addikt
válasz Departed #1372 üzenetére
hát kb úgy hogy ha nem lopnák le akkor nem kellene ilyen fostos védelem a játékokra...
a sztori sose arról szólt hogy a usereknek jó legyen, majd veszel gépet hogy az optimalizálatlan játékod menjen rendesen... Ubi nyilatkozta, lehet őket krumplival hajigálni! Go ahead pls!"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Departed
őstag
Ez mind igaz.
Csak azt nem szeretem amikor védik a játékot hogy azért pörgeti szanaszét a bárhány magos procidat mert egy-két egyiptomi asszony rízst válogat vagy elmegy melletted a városban. Egy frászt azért.Azért mert semmi sem volt drága a védelemért és azért mert tojtak az optimalizálásra.
-
-
Tidus
addikt
Sziasztok.
Gép újra telepítést kellene végrehajtanom. Uplay-on nyomom a gamet. Megmaradnak a mentéseim, a szerveren. Gondolom ujra telepítés után az Upay-ra való belépéskor nem a játék folytatását kérdezi meg, hanem telepíthetem újra.(#1356) PeAdam: Ha befizetsz erre a gamera, előtte a gépedet tedd alkalmassá rá. Ez csak full-full-ban élvezhető. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Nagyon egyszerű egyébként, kell hozzá egy íj (a gyors fajta, nem tudom már melyik), ami hitre heal-t ad, gyakorlatilag mindig fullon lesz az életed. Nyilat meg dobál folyamatosan.
A katonákat meg olyan karddal (vagy igazából bármilyen fegyverrel) ami ugyancsak visszahealel vagy hitre vagy killre.
A heal on crit nekem annyira nem jött be, nem lehet szabályozni a CHC-t.;) - The Power of the Light Side
-
Tidus
addikt
-
PeAdam
tag
Bocs, de ha jól emlékszem a minimum gépigénynél 2. generációs i5-ös proci volt írva.Ezek szerint ennél erősebb procival nemlehet normálisan futtatni, nem beszélve arról, hogy az ajánlottnak írt FX 8350 meg i7 3770-en sem fut normálisan a játék.
-
ATi89
csendes tag
Sziasztok.
segítséget szeretnék kérni, lehet már volt.
Megvettem uplayről feldobtam, indítanám loadingnál szinkronizál stb.. , majd semmi nem történik.
frissítettem mindenkit vga, redist, win update, rendszergazdaként futtattam, C partcióra telepítettem..
Még sem akarja az igazságot.
Konfigom meg van hozzá.Választ előre is köszönöm.
-
Tidus
addikt
Ha a gépigénybe azt írták akkor alap beállításon elviszi, de semmi High, Very high beállítás. Inkább lefelé.
A négy magos proci kevés neki, az biztos. Hat kell , a tesztek alapján.
Az FX 8350 pedig felejtsd el, az a nyolc mag csak névleges, semmit nem jelent, de nem is ér.
A Vishera tulajoknak már nem igazán mennek a mai gamek.
Amúgy meg relatív dolog, hogy mit nevezünk normálisan futó játéknak. -
Anonymus23
veterán
Most már rémlik, nekem is sokáig 99% volt, amikor megcsináltam most év végén mind a 3 God's trialt (előtte is külön-külön már), akkor mintha utána váltott volna 100%-ra, mert azóta és előtte is már csak a napi küldetésekért mentem be (az 1500 XP-ért) de egy ideje már azért sem.
;) - The Power of the Light Side
-
Đusty
addikt
válasz Anonymus23 #1393 üzenetére
Hol vannak a napi küldetések nekem az event-nél sem jön fel mostanában soha semmi?
-
Anonymus23
veterán
-
Đusty
addikt
válasz Anonymus23 #1395 üzenetére
ok köszi, ne fáradj megkeresem. Bár így rémlik műltkor annyi volt, hogy adjak neki 20 krokodil bőrt mivel volt nálam kész is volt a küldi. Ha ezek azok akkor azokkal nem sokra megyek
Jöhetne már a seasson pass remélem lesz benne vagy 50 óra játék az árából következtetve.
ÁÁ nem gagyi lesz tuti a wildlandsból kiindulva.[ Szerkesztve ]
-
ATi89
csendes tag
Valaki tudd valami választ a kérdésemre?
Előre is köszönöm
"Sziasztok.
segítséget szeretnék kérni, lehet már volt.
Megvettem uplayről feldobtam, indítanám loadingnál szinkronizál stb.. , majd semmi nem történik.
frissítettem mindenkit vga, redist, win update, rendszergazdaként futtattam, C partcióra telepítettem..
Még sem akarja az igazságot.
Konfigom meg van hozzá."[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs