Új hozzászólás Aktív témák

  • myckey

    veterán

    válasz Shadowguard #2860 üzenetére

    Teli van lehetőséggel a játék, olyan dolgokkal amik motiválnak a sokadik óra után is. ( 100 fölött is ugyan az a feeling )

    Kiemelt feladatok ( kisebb nagyobb meg sárga meg legendás és mitikus stb.. ) vagy fő történettel kapcsolatos tennivalók ( Cult is ide veszem ), a világ felfedezése, a főhősöm fejlődése....

    De, sokszor ezekre nem jutok rá, mert csak ott tevékenykedem, ahol már voltam. Itt döntök meg frakciókat és próbálok ütközetet nyerni, itt veszek fel alsóbbrendű feladatokat vagy amibe szó szerint belebotlok ( de lehet akár heti napi is ), erre felé hajózom és csatázok, vagy csak iktatom ki a zsoldosokat, esetleg felkeresek pár árust/ szedek össze dolgokat a térképről aztán adom el/vagy inkább darálom be/ forgatom vissza a hajóba/, vagy szimplán járkálok és nézek ki a fejemből-utánaolvasok az ókori Hellásznak, azoknak a helyeknek amikbe belebotlok ( mert kifejezetten kedvelem és még ragad is rám valami ).

    A lehetőségek között pedig próbálok olyan sorrendet tartani, amit már jóval fentebb is írtam, ha úgy esik jól.

    Természetesen így sokszor nincs progresszió, nem jutok előrébb százalékosan, nincs több Sas pont megnyitva, kérdőjel kipipálva stb...amit számszerűsíteni lehetne haladás kapcsán. :)

    De rohadt jól elvagyok, kicsit vagy sokat játszva is, és nem panaszkodom az alapanyagok kapcsán, de a drachma meg a karakter szintezés is nagyon jól halad.

    ---- Egyébként, ha elakadok, utánaolvasok végigjátszásban a neten, vagy itt a topic keresőben szószedet, hátha volt másnak is gondja vele. Mindig van elegendő okosság ami segít.

    [ Szerkesztve ]

    "Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

Új hozzászólás Aktív témák