Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocak89
senior tag
Egyébként tényleg gyorsabb dx9-ben a játék. Alapból nekem 1680*1050-re állította multislamp:1, a többi max. Dx10: hát nem megy vmi fényesen Ha leveszem közepesre akkor már jól. De nagy különbséget nem látok közepes és max graf között. Na mindegy... DX9-ben viszont maxon teljesen jól megy.
Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
zeroo93
tag
A jobb egér gombot egyszer lenyomva átkapcsolsz védekező beállásba ha pedig megint megnyomod vissza támadó pozícióba.
A wise man does not need advice and a fool won't take it. Tel: +3630/8560390
-
Pocak89
senior tag
Ha ez nekem szól kicsit feljebb írtam már hogy gamepaddal tolom. Csak arra voltam kíváncsi hogy aki NEM GAMEPADDAL játszik hanem egérrel annak milyen funkciót tölt be a jobb egér!! Egyébként már rájöttem azt a "váltóbillentyűt" vagy mit kell nyomni meg a támadást. Legalábbis nekem úgy működött.
Egyébként azt a küldit hogy kell megcsinálni amikor két íjászt kell kinyirni de úgy hogy ne vegyenek észre?
-
arpeen2
senior tag
Srácok ez a játék csak az elején videofilm vagy ez később is így van ? A grafikája gyönyörű, az irányíthatóságot még tanulnom kell, de az nem pálya hogy tegnap kb egy órát töltöttem a játék előtt abból legalább 40 perc átugorhatatlan videókból áll, amiből kb egy szót sem ért az aki nem perfekt angol.
-
Pocak89
senior tag
Sajnos elérkeztem Jeruzsálemhez Pedig már olyan jól belejöttem
-
ToBeY
nagyúr
Elakadtam a játékban van egy olyan rész hogy áll 2 fickó azt írja ki hogy hallgatózzam ezt pontosan hogyan is kéne csinálni?
-
MZsoltee
veterán
Nekem is ez a zsebelés okoz gondot egyszerűen nem értem milyen billenytyűket kell lenyomnom... Pls help me!
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
tkesy
őstag
válasz viktor82 #919 üzenetére
Mond, mi a ****nak használsz Vista-t, ha használni se tudod Úgy őszintén.... Csak annyit kellett volna tenned, hogy beirod a Strat menübe, hogy ubi ... És már ki is köpte, hogy hol van a mentés könyvtára....
Nálam ez C:\Users\**felhasználóinév**\AppData\Roaming\Ubisoft\......
kemény 10s alaltt megvolt az eredmény...
[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
Balupapa
senior tag
Sziasztok!
Elakadtam sajnos a játék legelején Amikor lefokoznak és el kell mennem 2 beszélgető emberhez. Azt irja ki hogy sit ona nearby bench, de nem tudom hova kene hogy üljek Vmi tipp?
_-=*WheelWhores*=-_
-
Juhy
tag
gyerekek errol a 917megas torrenten keringo fix fajlrol tud valaki valamit? Pm pls mert nem leszek gepkozelben
-
ToBeY
nagyúr
Megint elakadtam a játékban. Megvolt az a rész mikor ki kellet hallgatni a 2 fickót.Most egy másik fickóval kéne beszélni vagy követni, de nem tudom pontosan mit is kell csinálni.
-
Juhy
tag
most probalom
kivancsi leszek -
Juhy
tag
orosz lett... azt vagtam enis de volt valami irkalva hogy hogy lehet vissza angolra csak elotte le kell menteni a filet... de sajnos nemjo... ha csak a menu lenne orosz oke. de a beszed is az. igy meg nem elvezheto ha angolra vissza akartam rakni nem ismerte fela mentesem se + hang egyaltalan nem volt mert mar a menunel megakadt....
szval hivatalos verziora varunk skacok :S -
ugux
tag
azt nem tudja valaki, hogy az Eagle eye azon kivul hogy a tornyokból körülnézek mire jo???
köszi -
CJ3
senior tag
Valaki meg tudja mondani hogy lehet e fegyvereket venni vagy valami pl dobokés mert az elfogyott, Vagy volt a katonáknál íj.......azt lehet e?
Crypto
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest