Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franky74
tag
Üdv!!
Mivan ezzel a játékkal?? Tegnap frissített, azóta nem indul...
Hitelesíteni akar... Kb. 15 perc után meguntam, kiléptem. -
SpazzMaticus
tag
válasz Franky74 #15404 üzenetére
Az van ezzel a játékkal hogy egy rakás sz@r.
Bugos a frissítés, bugosak az eventbe került tankok, olyan jól sikerült az "optimalizálás" hogy amikor elindult is vissza kellett vennem a grafikából mert úgy szaggatott, a Plague event pályán a grafikai meg pályaelem glitcheket olyan faszául javították hogy a lerombolt hídon 3-ból 3-szor akadtak be a tankjaink nekem is meg a csapattagoknak is, meg elsüllyednek, meg ugrálnak stb...közben meg én már egy hete levelezek velük mert érdekes módon a winter resupply gift ládából csak azt a tank 7-napos bérlést nem kaptam meg ami már a garázsomban volt, hogy nehogy aranyra váltsam, mert qrvara sajnálják még azt a 125 goldot is....
Közben megy egy kamu karácsonyi event amiben a ládákból látványosan nem esik semmi, és a végén kapsz egy szar festést a nem létező tankodra,
és mindeközben még elinditanak 10-én még egy eventet amiben megint feljebb tekerik a grindet, pont azon a napon amikor az utóbbi évtized leghájpoltabb játéka startol, azt a fórumokon meg írják csodálkozva hogy kevesen voltak induláskor....
Ez a játék jelenleg maga az inkompetencia iskolapéldája mind üzleti, mind technikai oldalról...Rage off.
[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy nemi betegség...
-
scyllarus
veterán
válasz SpazzMaticus #15405 üzenetére
"az utóbbi évtized leghájpoltabb játéka" -nagy witcher rajongó vagyok, de az speciel nagyon kaka lett.
Ilyenkor karácsonykor mindig visszarakom a wotot, bezsákolni az ajándékokat. Kaptam egy-egy 4-es, 6-os és 8-as prémtankot, 10 nap prémet, de a játék továbbra is hulladék, törölhetem jövő ilyenkorig.
Ez nagyon messze van a tökéletestől, de még mindig ez a legjobb. Vagy a legkevésbé rossz."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
SpazzMaticus
tag
válasz scyllarus #15407 üzenetére
Most nem bántásból, de szöveget értelmezni tudsz ?
Ki beszélt itt arról hogy milyen játék lett a Cyberpunk ? Nem ide tartozik, én sem véleményeztem.
Csupán az új event "nagyszerű" időzítésére utaltam.
Játékosszámokat néztél egyébként ? Nem csak ennél a játéknál, másoknál is.
Aki a gamer szakmában most 10-re tett bármi premiert, az egy nagy marha már ne is haragudj erre (is) utaltam az inkompetenciával...
Én a WoT-ot már csak azért nem játszom, mert idő híján nem tudok gyakorolni, és azon a szinten játszani ahogyan régen tettem, azért jöttem ide PvE-be bohóckodni, de egyébként messze magasabb színvonalú játék mint ez. Mind technikai, mind support, mind játékmechanikai szempontból.
Ez meg annak a B-kategóriás koppintása.
Én tudtam vele jól játszani, általában annak volt mindig "hulladék" a WoT, akik nem...
De amit ez a játék művel szerintem mind technikai, mind "emberi" oldalon az mélyen a WoT, meg a minősíthetetlen szint alatt van számomra.
Oroszok ezek minden negatív értelemben.
Attól te még szeretheted, ezen nincs mit vitázni. Én most nagyon nem fogom egy darabig.
Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
SpazzMaticus
tag
válasz scyllarus #15407 üzenetére
És még egy dolog csak úgy a végére, azután befejezem :
A Breath of Winter event-ben ma kaptad meg az M60a3 Ice skint ugye ?
Na én írtam a supportnak egy héttel ezelőtt hogy : És mi van azokkal akiknek már megvan ? Azóta sem válaszoltak...
Ma kíváncsian megcsináltam az 5 kill-t. Találd ki mit kaptam érte ? Hát egy nagy lóf@szt...
Tehát amíg a "hulladék" WoT osztott neked 3 prém tankot, - köztük egy nyolcast ami nem kis érték - addig az AW-tól kapsz 3 skint amihez vagy van tankod vagy nincs, de az is lehet hogy azt se...Nem fokozom ezt tovább szerintem...
-
scyllarus
veterán
válasz SpazzMaticus #15410 üzenetére
Az AW supportja és marketingesei tényleg bénák, nem is vitatom. Nem ellenkeztem veled a CP-vel kapcsolatban, csak leírtam a véleményemet. Annyiban érdekes, hogy sokan vissza fognak jönni, akik amiatt tették félre, mert nem egyedül gondolom így a fórumok szerint. Amellett, hogy nekem technikai gondom nem volt a játékkal, az én gyenge kártyámmal FHD med-highban futott, csak egy a semmiben ülő sofőr lebegett egyszer az út fölött, ennyi bugot láttam.
Érdekes, sokan panaszkodtok technikai gondokra, nekem ilyenek nincsenek, pedig béta óta nyomom. Biztos előfordulnak, nem is kérdés, de nekem akkor szerencsém van. A wotban több volt sokkal.
Játékmechanikailag meg annyival a wot fölött van, hogy le sem lehet írni."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
SpazzMaticus
tag
válasz scyllarus #15411 üzenetére
Ok, nem veszünk ezeken össze.
Csak annyit még, hogy az AW supportja nem béna, hanem kifejezetten sz@rrágó.Én egyébként jól beszélek angolul, számtalan levelet írok a munkám közben és hihetetlen hogy ezeknél mennyire a nyelvet nem tudó, és egyébként meg szándékosan nem értő emberek dolgoznak a supporton...
Már nem is azért a 125-aranyért levelezek velük, hanem élvezetből. Mindig jókat derülök azon milyen látványosan terelnek, tök hülyének néznék az embert... Amikor az egyikkel eljutok odáig hogy tényleg megnéztem mindenhol hogy nincs a tank, akkor eltűnik és jön egy másik aki elölről kezdi.... Epic...
Technikai problémáim pedig nekem csak ez az egy játékkal voltak és vannak az elmúlt években kizárólag. Semelyik másikkal.
Azt meg hogy ez mivel ér játékmechanikailag a WoT fölé nagyon kíváncsian meghallgatnám akár privátban is, hogy ne offoljuk szét itt a fórumot...
Részemről most már tényleg off, de én most egy ideig hanyagolom ezt a játékot...[ Szerkesztve ]
-
ughhh
senior tag
válasz SpazzMaticus #15412 üzenetére
"Bérelt tank vs garázsban van" csak az első alkalomra kapsz 125 goldot.
-
ughhh
senior tag
Szombattól 15:00 órától CET 1 óráig vasárnapig 100% -kal több csataérmét kereshet a csatákból! Ne feledje, hogy ez a bónusz a Battle Path boosterekkel együtt halmozódik fel.
És ha a boosterekről beszélünk, szombaton 15:00 órától CET 1 óráig, hétfőig egy kis ajándék, egy Battle Coin booster tokennel lesz elérhető a MY.GAMES Marketen.
Végül, de nem utolsósorban szeretnénk elnézést kérni a Battle Path indulási gondjai miatt, és reméljük, hogy élvezni fogja ezt a hétvégét a Armored Warfare-vel. -
ughhh
senior tag
válasz SpazzMaticus #15415 üzenetére
Frissítés óta, owned -ra nyomok nem ad 125 goldot. Szerintem már így van, de Neked legyen igazad, nem vagyok a potyagold ellen
-
Franky74
tag
Valami nem jó!
Indítás után - töltés közben hiba: Lekapcsolódtál a szerverről. -
SpazzMaticus
tag
Ja hogy a frissítés óta...
Akkor ezt melyik patch notes-ben irták ? Te olvastad ? Mer' én nem...Elfelejtették beleírni...
Meg egy hete levelezek velük ezért, miért nem tudják a " képembe" írni hogy: Figyelj baz'meg az a helyzet, hogy kivettük ezt az opciót az új peccsel...
Mer' sumákolnak baszki, meg arra építenek hogy az átlag "gyökettő" júzer úgysem veszi észre...
Azt hiszed nem erre tippeltem azóta hogy nem jött meg a tank ?
De nem tudom velük kimondatni...
Na erről a hozzáállásról beszélek itt..
Tudom hogy " csak" egy játék, meg aprópenzről beszélünk, de ti ettől nem érzitek magatokat sértve ? Hogy egyébként hülyének néznek ?
Csak kérdem...
Na ez a tipikusan orosz mentalitás, tisztelet a nagyon kevés kivételnek. Az üzleti életben is ilyen "morállal" rendelkeznek egyébként....[ Szerkesztve ]
-
ughhh
senior tag
válasz SpazzMaticus #15420 üzenetére
Tőlem már évek óta nem kapnak pénzt, elfogadom az összes f@szságukat, mert szórakoztat a játék, ingyéééé
-
ritkaság
aktív tag
Kedves AW funok és nem funok!
Nem mondom magam epic wot játékosnak, de elég jó voltam. Hogy mennyire sz@r lett az fogalom. Ha nem OP tankkal játszod és nem költesz rá, akkor élvezhetetlen. Ezért is hagytam ott, több mint 8 év után. Voltam pár klánba, sőt csináltam sajátot is, de .. És igen ez a , de. Mindenki értse úgy ahogy akarja. De, szerintem mindkét játéknak és supportjának megvan a maga hibája. Jelenleg én most a WOT-ból szerettem ki és az AW-t kedvelem. Persze sokszor nyűgös és játszhatatlan, de jelen pillanatban nekem sokkal jobb mint a WOT. Ja és egyik játékra sem költök még 2 forintot sem és nem is fogok. Bármelyik játékot megnézed a nap alatt csak az élvezhető igazán amire költesz. Magára a játékra és a hardverekre, mindenképpen költened kell.
-
Kean_Sorbo
őstag
Sziasztok!
Gondoltam ha itthon leszek, majd tolom ezerrel.
Sajnos valahogy nem akarja a játék. Délután 5-6 óra körül jönnek az anomáliák. A 35-39ms ping helyett, 150-250, aztán 1-3 csatánként ledob a szerverről. Ez megy kb. 2 hete.
PvP-be nem is megyek ilyen késleltetéssel, inkább Go meg PvE ott ez nem jelent olyan nagy gondot.
Nálatok is van ilyen jelenség, vagy csak engem érint?Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
Delta91
kezdő
Nekem a Battle Path indulása óta gáz, átlagba bőven 100 felett a ping. A tankok nekem teleportálnak GO-ba is.
-
jano_77
nagyúr
válasz Kean_Sorbo #15427 üzenetére
Internet probléma - legalábbis ha DIGI-sek vagytok! Központi probléma van a DIGI-nél a vezetékes internet szolgáltatást érintően, ami országos szintű és bárhol jelentkezhet. Most beszéltem velük az imént ezen a héten már harmadszor. Dolgoznak a hiba elhárításán és türelmünket kérik. Köszi
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
scyllarus
veterán
válasz jano_77 #15432 üzenetére
Én is megcsináltam a szokásos év végi, ajándékgyűjtős wot installt. 150-40 között ingadozik az fps csata közben, ezt nehéz normálisnak nevezni. (Pedig Telekom)
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
SpazzMaticus
tag
Csak szólok hogy ez most nem a WoT, sem is az AW hibája komoly hálózati downgrade-k meg kimaradások voltak/vannak az egész országban, főleg a DIGI-s szolgáltatósokat érinti, de a többinél is gyakoriak...
-
jano_77
nagyúr
válasz SpazzMaticus #15434 üzenetére
Igen, igen erre hivatkoznak, de vajon mitől keletkezett ez a hiba nagy hírtelen?!
Nehezen tudom elhinni, hogy a Cyberpunk 2077 megjelenése miatti őrület, hiszen mindig volt/van/lesz vmi új, vmi olyan játék, amit sokan várnak és sokan töltenek le!?[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
SpazzMaticus
tag
válasz jano_77 #15435 üzenetére
Márpedig ha hivatalosan nincs is megerősítve, mégis teljesen egybeesik a Cyberpunk megjelenéssel a hibák kezdete.
Óriási volt a várakozás, + ugye eleve védelem nélkül érkezett a játék, + az első napokban peccsek is voltak ezért úgy néz ki mindenki ezt töltötte...
Nekem is hihetetlen, vicces, és ijesztő is, kicsit hisztérikus hangulatú egyébként ha igy van. Ez már a hype egy új szintje...
Öregszem nyílván...Jobb ma egy veréb, mint holnap egy nemi betegség...
-
Delta91
kezdő
válasz SpazzMaticus #15436 üzenetére
Minden Battle Path indulásakor instabil volt a szerver. Meg nagyobb frissítések alkalmával is. Cyberpunk ide vagy oda, az AW fejlesztői nincsenek ilyen téren a helyzet magaslatán.
-
SpazzMaticus
tag
-
Franky74
tag
Patch letöltve, játék elindítva.... és láss csodát NEM dobott le a szerver(eddig nem csatlakozott a szerverhez)!!
Sok régi barát is nyomja... Ha lesz érkezésem kereslek benneteket!!
Sajnos laposról nyomom, amiben nem a legerősebb vas van....[ Szerkesztve ]
-
ritkaság
aktív tag
válasz Kean_Sorbo #15440 üzenetére
Ja ja. Tegnap láttam, hogy ki-be lépkedsz. Nekem 15-én szaggatott rendesen, az új patch óta semmi gondom, pedig Digis vagyok.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz ritkaság #15441 üzenetére
Tegnap toltam a PvP-t ezerrel, csak ez az állandó nyűglődés az újraindítással fárasztó.
Az a baj, hogy az orosz kliens tartalmazza az angolt is, de ha átállítom a nyelvet, akkor integritás teszt fél óra, és visszaállítja magát oroszra.
Van rá egy trükk, de ehhez minden indításnál egy előre meghatározott időben az angol INI file-t, be kell másolni a játék könyvtárába, kilépéskor meg az oroszt. Szóval van kínlódás vele.Egyébként hat óra alatt kb. 5000 coin-t sikerült 900% boost-tal összeszedni, ami ha jól tudom egy szint az új pathban. Egy kicsit elgondolkozhatnának ezen. Ki a tökönek van ideje ennyit ülni a gép előtt minden nap? Főleg egy artyért, meg valami WoT tipusú objektumért. Vicc na.
[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
ughhh
senior tag
válasz Kean_Sorbo #15442 üzenetére
Felejts el az spg-t. A shoppban minden nap vett meg a Kurganets-25 darabokat. Nekem már 30 van és 3000gold beugróval játszom. Simán meg lesz a 100db.
-
Franky74
tag
válasz Kean_Sorbo #15444 üzenetére
+1
-
SpazzMaticus
tag
-
ughhh
senior tag
válasz Kean_Sorbo #15444 üzenetére
Én is csak játszom, összejött idén 6000 ajándék gold, 3-at bedobtam a BP-ra, minden csata ad 20-40 BC.t, plusz a kihívások. Minden BC-t félreteszek és a shopban Kurganets-25 tervrajzokat veszek.
Eredmény: szórakozok és megajándékoznak egy pajszer AFV vel.más: klántárs homeoficban van és kirántotta az obj 195-öt 2 hét alatt
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest