Új hozzászólás Aktív témák

  • waccamár

    senior tag

    válasz patyil #96988 üzenetére

    Óóóó na most ahogy a választ elkezdtem írni közben megnéztem újra a terméket és megláttam azt, ami eddig nem ütötte ki a szemem, azért volt a kérdésem... Most már értem.

    Szóval ha jól látom, ezen a dokkolón nincs alapból egy hálózati táp amit be tudok dugni, tehát ha a PD-adaptert nem használom, akkor nem tölt, csak egy hub-ként funkcionál... Jól értem? Valamiért úgy gondoltam, hogy ezt a dokkolót alapból hálózatra kell dugni és úgy működik és tölt - a PD pedig csak egy gyorsabb alternatíva.

    Jó felvetés az is, hogy jobb lenne olyan, ami csak 1 portot használ - viszont ugye a dokkolón is van USB, szóval oda tudok dugni még kártyaolvasót meg külső vinyót pl.

    Meg hát ahogy néztem ez a Blitzwolf elég ár-érték bajnok, nem nagyon láttam más normális dokkolót, ami az én igényeimre elég lenne (ami: irodába be tudjam dokkolni a gépet, legyen 1db külső monitor, 1-1 usb egérnek és billentyűzetnek, legyen bedugva egy hangfal, plusz maradjon még 1-2 szabad USB ha kell. Tudsz esetleg itthon normális dokkolót ilyen célra mondjuk a 30-40k-s kategóriában?

Új hozzászólás Aktív témák