Új hozzászólás Aktív témák

  • bLaCkDoGoNe

    veterán

    válasz M.Eriksen #8550 üzenetére

    Felemásak a tapasztalataim. MBP-n, SSD-vel rendben van a dolog eddig. Az iMac-emen viszont távolról sem ilyen rózsás a helyzet:

    A Safari - bár villámgyors lett, le a kalappal - de bugos: sokszor nem tölti be az oldalakat rendesen, csak addig, amíg a képernyőn "látszik", utána mintha késsel elvágták volna. Szintén Safari bug, hogy néha (ezt sleepből ébredés után tapasztaltam eddig) úgy "érzi", mintha az egér egy jó 7-10 cm-rel magasabbra mutatna a képernyőn, mint ahol a pointer valójában van. Csak az alkalmazás újraindítása oldotta meg a problémát.

    Külső NTFS HDD csatlakoztatásakor tíz perceket képes elmolyolni rajta a spotlight (ugyanannak a HHD-nek minden csatlakoztatásakor!), természetesen az egekbe pörgetve a ventilátort és megzabálva a CPU idő nagy részét. Ezt képes eljátszani akkor is, ha a csatlakoztatott (és korábban végigtekert) HDD elaludt, majd felébresztettem.

    A spotlightban való szótárazás sokat lassult.

    Egyelőre ennyi nyűgöm van vele, amivel nem akarok együtt élni. A notification center jó, az iCloudba szinkronizáló todo és notes pedig már nagyon hiányzott nekem, azoknak nagyon örülök.

    (A teljes képhez hozzátartozik, hogy az iMac-en egy szedett-vedett rendszer van, ami még Snow Leopardként kezdte 2010-ben, tavaly Lion-osodott, most pedig Mountain Lion lett. Volt egy olyan kósza gondolatom, hogy csinálok egy tiszta telepítést, de eddig nem vitt rá a lélek - sajnos úgy tűnik mégsem úszom meg.)

    "«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

Új hozzászólás Aktív témák