Hirdetés
- Hogwarts Legacy teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
madle
őstag
A legjobb dolog amit most csinált a gép, hogy egy prezentációt készítettem és itt kellett hagyni a munkát, lecsuktam.... két óra múltán hazaértem és felnyitottam és minden app bezárva, semmi nem nyílt meg újra és egyik munkafolyamat sem maradt a helyén. Annyi szerencsém volt, hogy az Office csinált auto mentést, de a Safari tabokkal együtt elszállt..... és ennek semmi nyoma, hogy miért?
-
tboldi
nagyúr
válasz nrbi001 #59702 üzenetére
Több ötletem nincs. Nálam rendben van, nem tudom nálad mi lehet a probléma.
-
-
x220i7
tag
No ugye, ha mar itt tartunk a High Sierra hianyossagoknal: csak clean installal tudok visszaterni normalisan a Sierrara ugye? Es akkor megint formatalnom kell az SSD-t stb.?! Esetleg valami megoldas? Engem is aggaszt a lassu boot, gyorsabb merules stb. MBA Early 15 tulaj
[ Szerkesztve ]
-
EczkE
veterán
Sziasztok!
November-december kornyeken szeretnem lecserelni a 2015 early Air gepemet. A kerdesem az lenne hogy mit lenne erdemesebb vennem. 12-es Macbookot vagy 13-as Prot? En igazabol a 12-es fele hajlak a tobb tarhely miatt, igaz az elmult ket evben is elfertem 128 gigan. A Pronal ugye ott az erosebb proci de csak 128-as SSD. Csak net, film zene a felhasznalasi terulet. Mindkettobol a 2017-es verziokat neztem.
Kivancsi vagyok hogy aki Air-rol valtott az mit valasztott.
Asszem mindenféleképpen!
-
CharlieDrop
veterán
válasz CharlieDrop #59703 üzenetére
hehe, hihetetlen értékeket ír ki
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
>A Pronal ugye ott az erosebb proci
Háááááát, papíron biztosan. Meg a geekbenchen. De a való életben én semmi fejlődést nem érzek. 2014 Air -> 2015 Pro volt a váltás (13"-as base model mindkettő).
Sőt. Az Air 4 gigával Mavericks-szel sokkal fluidabb és problémamentesebb volt, mint a 8 gigás Pro Sierra/High Sierra-val.
Pronak szebb a kijelzője, az Air-nak jobb az akkuideje.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
r4z
nagyúr
Azert volt az Air fluidabb, mert negyedannyi pixelt kellett csak meghajtania. En is ugyanigy valtottam, es teljesitmenyben minosegi elorelepes volt a Pro, bar en nem csak netezesre hasznalom.
EczkE: Kavarj utana, milyen USB-C hubok erhetok el, es hogy van-e olyan modell, ami onmagaban kiszolgalja az igenyeidet. Ha van ilyen, akkor vedd batran a 12" MacBookot, alapfelhasznalasnal nagy kulonbseget nem fogsz eszrevenni a Prohoz kepest teljesitmenyben.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Phoenix100
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek van értelme jó áron egy 10 éves imacet megvenni ? “iMac kifogástalan állapotban,
gyári Apple billentyűzettel és egérrel.
3.06 GHz Intel Processzor, 160GB HDD, 4 GB DDR RAM, NVIDIA GeForce 8800GS, OS X El Capitan, iMessage, Facetime HD beépített kamera, Beépített Mikrofon, Fényérzékelős HD kijelző, Wifi stb…”
Köszi a segítséget! -
Head88
addikt
válasz Phoenix100 #59717 üzenetére
Nem igazán van értelme.
-
Ragnar95
félisten
válasz Phoenix100 #59717 üzenetére
C2D-s modellt már nem vennék semmiképp, eljárt felettük az idő sajna.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
bmakszim
senior tag
válasz Head88 #59711 üzenetére
Szerintem az azonos áron kapható (belépő) modelleket hasonlította össze, valszeg annyi a rászánt összeg és a 256-os Pro már nem fér bele / nem ér meg neki annyit.
(#59710) EczkE, az adott felhasználást figyelembe véve nem tudnék érvelni a Pro mellett. Talán annyi, hogy vmivel nagyobb a kijelzője, ez böngészésnél és filmezésnél (amennyiben a laptopon nézed) jól jöhet.
De a nagyobb tárhely nagy előnye a kicsinek. Filmezés, böngészés alatt egyébként a Pro is gyakorlatilag passzívan működik, nem megy a venti, teljesen csöndes.[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
új frissítés mehet fel?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
TBMC
addikt
srácok!
adobe workspacek manuális útvonala merre található?
korábban úgy emélszem itt voltak:
Users/user name/Library/Preferences/Adobe xy app/WorkSpacesde jelenleg a preferencesbe nincs semmi adobe mappa.
vagy a 2018 adobe appok már mindent a felhőbe mentenek? hogy tudom ezt kideríteni, hogy merre találhatóak local a cuccaim (gradients, brushes, workspace egyebek..)? hogy ne kelljen már minden appban egyesével exportálgatni.
-
megema
őstag
Dolgozik valaki VirtualBox-os Win 10-en? Valahogy használható szintre lehet hozni a teljesítményét? Pár hónapja próbáltam, de a grafikus teljesítmény gáz (még egy ablak mozgatása is darabos), a hang is akadozik, így egyszerűen labdába se rúg a Parallels mellett. 2D/3D gyorsítást állítgattam, de sehogy sem jó.
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
PC-m helyett szeretnék egy macbookot itt a karácsonyi szezonban majd. Korábban sokat nézegettem őket, egész jártas vagyok a típusok között. Eddig úgy voltam, hogy elég lenne az Air, viszont a retina kijelző annyira gyönyörű, hogy ha már veszek, akkor jó lenne olyan. Viszont félmillió Ft-om nincs notebookra, ezért kérdezném, hogy olyan 350.000 Ft-ig mit érdemes venni? Gondolom ennyiért nyilván csak használtak vannak itt aprón, de ha garis és jó állapotú akkor nem probléma. Leginkább itthon használnám, tehát sokat nem hurcolnám. Így hirtelen a régebbi Pro az ami ideális lehet, nagyon tetszik a pici 12”-os macbook, de azért az az 1db usb c csatlakozó kicsit kevés lenne...Köszi előre is a válaszokat
-
balika333
tag
válasz Chereiose #59728 üzenetére
Szia. Én 2 hete vette egy 2011-es MacBook Pro-t, nem retinás, de 8 GB memóriával, és 256 GB SSD-vel. Hasonló tulajdonságú retina (2012-2013-as modell) 15" méretben - nekem ez fontos, nem szeretem a kis 13" kijelzőt - 300-370e Ft között mozgott. Ha nagyobb tárhelyet és memóriát szeretnél, illetve retinás kijelzőt, én inkább egy szép, megkímélt használt Pro-t néznék. Én egy jó 100eFt-tal lentebb nézelődtem, így bukkantam egy alig használt 2011-es modellre.
Samsung S22 Ultra
-
EczkE
veterán
Koszi mindenkinek a segitseget es a megerositest!
Asszem mindenféleképpen!
-
wm2
őstag
válasz balika333 #59730 üzenetére
Ha nagyobb tárhelyet és memóriát szeretnél, illetve retinás kijelzőt, én inkább egy szép, megkímélt használt Pro-t néznék.
Olyat, ami tudja az USB3-at. A 2011 rMBP-kon ilyen port nincs. Ez tedd hozzá.
A Retina kijelző és a 10 éves TN panel sem egy ligában játszik.
Ozora <3
-
GSpecter
tag
Azt meg tudja mondani valaki, hogy az iCloudon belül miért van még egy "iCloud mappa"? Ha mellé teszem a fájlt csak simán az iCloud részbe, akkor is simán szinkronizál. Ez az iCloud mappa törölhető?
-
veterán
Most írta ki az App Store a frissítést nekem. Jelenleg 10.13 van fent és 10.13.1 jött ki ami 1.47 GB nekem. Nincs baj a frissítéssel és mehet nyugodtan?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Alkalmazást egyébként hogyan tudok törölni? Leszedtem a Steam-et és egy játékot is, de le akarom törölni őket!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Köszönöm, meg is van!
-
Skinny26
aktív tag
Sziasztok!
Mac-re keresek egy "Total Commandert". Ti használtok 3rd party progikat?
Köszi szépen!
Üdv, Skinny26
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, gyönyörű állapot, hibátlan gép!
- macbook pro 1278 7.1 2010 alkatrésznek
- Macbook Air 13" 2020 M1 16GB 256GB CTO
- Hibátlan állapotú 14" Macbook Pro M3 Pro, 12 magos CPU, 18 magos GPU, 1 TB SSD, Ezüst szín
- MacBook Pro 16" M1Pro 32GB ram, 1TB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Air 13" (2019) i5 1,6GHz, 8GB ram, 256GB ssd, magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest