Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Head88
addikt
Látom sikeresen beárazták a gépedet. Én is ennyit mondtam volna rá.
Jelenlegi bolti ár(nem akciós) - ÁFA (mert ha bontatlanul kiviszel egy vásárolt terméket az üzletből már buktad az áfá-t) - egy kisebb összeg amiért már használtnak számít.Annyit még hozzáfűznék a gépedhez, hogy azt írtad a 2.9-es i5 a nagyobb proci. Valójában a late 2016 13" touchbar-os gépek közül ennek van a legyengébb procija. Van belőle i5 2.9, i5 3.1 és i7 3.3
[ Szerkesztve ]
-
Head88
addikt
Egy kis olvasnivaló az apple pénzlapátolásáról.
[link] -
Head88
addikt
Tölthető a 10.13.2 dev beta 2
[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
Nincs valami megoldás az ébresztésből való befagyásra? Egyre sűrűbben előjön, hogy alvóból felnyitom a gépet és nem történik semmi. Billentyűzet világít, egér megy, de fekete háttér, hard reset segít csak.
-
-
Head88
addikt
Istenem de gyogyósok az emberek... Rohannak iphone x-et vásárolni mert a "húdenagy szakértő" Magyarósi Csaba azt mondta az új videójában, hogy ez a legjobb. Miért hiszi bárki is, hogy ez a tag szakértő... csak az icentre-t reklámozza. (gondolom a kis "előadását" is az icentre marketingesei írják neki)
-
Head88
addikt
válasz Black Dragon #59611 üzenetére
Ezért a pénzért igazán tehetne valami minőségit az asztalra. Mert amit csinál az egy híg f*s.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Head88 #59612 üzenetére
Néha kicsit túltolja, de alapvetően szerintem fogyasztható tartalmat csinál, még mindig inkább ő, mint a TheVR meg a hasonlók...
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Black Dragon
addikt
válasz Head88 #59612 üzenetére
Szerintem nincs motivációja jobbat csinálni, mivel ez az ő karaktere. Viccesen, poénosan, komolytalanul egyben félig komolyan tolja bele a nézők szájába az aktuális rizsát. Van ilyenből bőven, nem tartom sokkal jobbnak másnál, a szakértés látszatát szeretné kelteni, vannak menő és drága cuccai, de ettől még csak olyan lesz amilyen, megfizetik, hogy reklámozzon. Láthatóan sokan nézik, szeretik, bejött neki ez a dolog.
MIndenki más: November 29-én jön az új Pixelmator Pro Macre 59 dodóért.
-
-
Head88
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #59614 üzenetére
Kicsit nagyon tolja túl. Tulajdonképpen nem is a nézők tájékoztatásáért csinálja hanem a jól fizető reklámozás miatt. (ez érződik az erőltetett stílusán)
A TheVR és a többi is ilyen. Egy kaptafa, csak a pénz a lényeg. -
madgie
titán
válasz Black Dragon #59615 üzenetére
Ez eladható, erre van most (itthon) igény. Bulváros, szóf*sós, közvetlen szomszédsrác karakter. Mondom, én is csak kis adagokban bírom, de ezerszer inkább ő, mint tech2 meg száraz társai.
-
TigerCat
nagyúr
válasz Black Dragon #59615 üzenetére
Nagyon várós, kíváncsi leszek megveszem-e...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
balika333
tag
Sziasztok. Előző héten vásároltam egy 2011-es MacBook Pro 15" modellt, 8 GB memóriával és 256 GB SSD-vel. Első - volt már egy MacBook Airem pár éve, de hamar megváltam tőle, igazából akkor nem jött be a rendszer - MacBookom amit szeretnék megismerni, használni. Egyelőre nagyon-nagyon tetszik.
Eddig csak windowsos gépet használtam, így megosztanám a tapasztalataimat:
+ a touchpad, és annak használata első osztáylú. Húzás, csípés, görgetés, minden folyamatos. Elképesztően jó.
+nagyon jó a billentyűzete, gyorsan pontosan tudok gépelni vele
- nem a retinás modellt vettem, egyelőre gondolkodom, hogy cseréljek-e egy 2012-2013-as retinás modellre, de kezdetben még ez elég lesz. Bár a FullHD-s Dell laptop után furcsa
- a Word egy 10-12 oldalas dokumentum szerkesztésénél görgetés közben akadós, döcögős. Kicsit zavaró, de ha egy index.hu-t akadás nélkül tud görgetni, nem tudom miért okoz ez gondot a Word doksiknál.
+ a beépített levelőz alkalmazás tökéletesen kezeli a gmail-es címemet. Egyszerű használni.
+ egy 6 éves gép olyan gyors mint egy új, jó közép kategóriás Win PC. Durva.
+ Final Cut X pro - egy csoda, nagyon könnyen használható, pofás program.
- nem tudom ennél a gépnél jellemző-e de az alján a hátó résznél eléggé fel tud melegedni. Problémát ezzel kapcsolatban nem tapasztaltam mondjuk.Összegezve a benyomások pozitívak, de azért a tegnapi word-os akadás nem tetszett.
Samsung S22 Ultra
-
Ragnar95
félisten
válasz balika333 #59621 üzenetére
Word nem az Apple vagy a macOS, hanem a MS sara, mert képtelen vagy csak simán nem akarja normálisra megírni az Office csomagot macOS-re.
Ha nem akarsz túl bonyolult műveleteket végezni, használj inkább Pagest, az sokkal jobban optimalizált.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Head88
addikt
válasz balika333 #59621 üzenetére
A 15" 2010-2011-2012(nem retina) alja hajlamos terhelés alatt forrósodni. Ha ezt terhelés nélkül is csinálja akkor érdemes lenne adni neki egy új pasztázást és kitakaríttatni. Ezt érdemes annak tudatában megtenned, hogy a géped GPU-ja hajlamos lerohadni túlmelegedés miatt, (típushiba)
A microsoft office meg csak azért akadozik mert nem túl jó az optimalizációja. Elvégre nem is a Mac a fő profilja az Office-nak.
[ Szerkesztve ]
-
balika333
tag
válasz Head88 #59623 üzenetére
Köszönöm szépen a választ.
Teherlés alatt csak meleg, de nem forró, a Final Cut X Pro viszont megizzasztja. De nem tapasztaltam még gondot, pedig nyúztam vele rendesen. Ez a típushiba mi is pontosan?Hol tudnám a pasztázást és a takarítást megoldani, ismertek ilyen szervízt? Debreceni vagyok, így hendikeppel indulok.
#59622 Ragnar95: gondoltam, hogy a Microsoftnak nem érdeke, hogy szépen fusson Mac gépeken Akkor megbarátkozom vele, de megpróbálom a Pagest, még nem próbáltam.
Samsung S22 Ultra
-
Head88
addikt
válasz balika333 #59624 üzenetére
A final cut x pro természetes, hogy megizzasztja. 6 éves a vas és teljesítményben nem adja le azt amit igényel az app.
A típushiba pontosan az, hogy gyenge minőségú a GPU BGA forrasztása. Ha sokat van túlmelegedve a gép akkor kontaktos lesz. Egy ideig ez képhibákban mutatkozik, csíkosodás artifact-ok a képernyőn ilyesmi, a végén pedig megnyekken teljesen és a gép nem fog elindulni. -
veterán
Na csak úgy döntöttem, hogy megmarad a laptop és inkább kipótolom máshonnan a X-et, mivel az Air azért jóval gyengébb még, ha nem is használom ki teljesen a Pro-t.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz TigerCat #59627 üzenetére
Túlságosan rá izgultam.. Sajna ilyen vagyok ezen a téren. Először mikor megláttam mondom instant get aztán a várakozás miatt csillapodott, de most hogy megjelent és láttam nem tudom elengedni. Legalábbis eddig úgy van, de ez még változhat.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
balika333
tag
válasz Head88 #59625 üzenetére
Csak egy 6 éves gépre volt pénzem, most ez van, de direkt kerestem legalább 8GB RAM és 256 GB SSD-s gépet. A retina kijelzőt be kellett áldoznom, de alig használt karcmentes a gép, ami sokat jelentett vásárláskor.
Közben találtam Debrecenben egy szervizes boltot, ahol portalanítják és újra pasztázzák a gépet 12e Ft-ért. Szerintem ezt megcsináltatom rajta.Köszönöm a segítséget
Samsung S22 Ultra
-
TigerCat
nagyúr
Én a megjelenés előtt 2 héttel vettem i8-at. Sajnos már a koncepció sem tetszett, de most, hogy a csapból is az folyik és több infóm lett róla, így is a 8 lenne a befutó. Nekem nem jön be.
A Pro maradjon, sokkal jobb mint az Air.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
madgie
titán
Ja, pont ezen gondolkodtam a minap, milyen szép lenne egy új iMac, nem lenne végre körben annyi holt terület, de a kijelző tetején szigetesen becsüngenénk mondjuk a szellőzőlyukak. Micsoda innováció lenne
szerk: ha ezek tényleg kiadnak ilyesmit én bizisten eltakarítok minden almás cuccot a háztól
[ Szerkesztve ]
-
-
Matada2.3
veterán
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy a HS óta a zeneváltás és lejátszás/leállítás gombok a gépemen nem mindig képesek a Spotify-t irányítani? Főleg, ha a Safari-t használom, akkor mindig ott kapcsol be videókat vagy hozza be a következőt inkább. Csak akkor tudom a zenét átkapcsolni, ha nincs semmi overlay a Spotify-on. Esetleg erre van valami ötletetek?
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Ha külső monitorral akarom használni a laptopom, mit kell beállítanom hogy a képernyőkímélő a külső kijelzőn is aktiválódjon?
Ha a laptop fel van hajtva, bekapcsol a beállított idő után, ha nincs akkor valamiért nem kapcsol be.Köszi.
yo
-
Cyberbeni
addikt
Sziasztok, tudtok olyan Mail klienst, ami megy High Sierrán, támogatja az Exchange fícsöröket(leginkább a naptár meg a rule-ok beállítása érdekelne) és olyan összevont inbox/sent/sttb. van benne, amit külön le lehet nyitni, és azon belül még az Exchange mappákat is megint le lehet nyitni. Outlook 15.34-ig ilyen volt, mostmár a közös inbox nem nyitható le és High Sierra csak 15.35-től támogatott.
1 gmail és 2 exchange account lenne vele használva.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Rage47 #59643 üzenetére
Mindig is Chrome-t használtam gépen, de mióta megvan a MBP azóta valahogy egyértelmű a Safari ott is nem csak a telefonon. Nekem teljesen bejön, főleg ugye mivel szinkronban van az egész nagy pluszt ad szerintem!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple MacBook Pro 16 2023 M3 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- ÚJ Macbook Air 15inch retina kijelző 256GB SSD, GARANCIÁLIS!
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, gyönyörű állapot, hibátlan gép!
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- macbook pro 1278 7.1 2010 alkatrésznek
- Macbook Air 13" 2020 M1 16GB 256GB CTO
- Hibátlan állapotú 14" Macbook Pro M3 Pro, 12 magos CPU, 18 magos GPU, 1 TB SSD, Ezüst szín
- MacBook Pro 16" M1Pro 32GB ram, 1TB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Air 13" (2019) i5 1,6GHz, 8GB ram, 256GB ssd, magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest