Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr.C

    őstag

    válasz TBMC #56856 üzenetére

    Apple Event vélemény:

    Apple Watch: jó.. forradalmi újítás esetleg ez az e-sim, erre kíváncsi vagyok, hogy fog működni. De király az, hogy telefon nélkül tudsz edzeni (activity monitor, apple music stb) bár szerintem, ha lenne Spotify vagy belső tárhelyre lehetne zenéket rakni akkor még jobb lenne. A piros pötty meg kellett, hogy tudják az emberek, ki vette meg az új series-t ;] Nekem nem kell, engem nem izgatnak az okosórák, mert szvsz egy órát nem évente/kétévente kell váltani, hanem egyszer kiadni érte egy nagyobb összeget és életed végéig sokáig használni (akár többet is).

    AppleTV: meh. oké, frissített, kellett neki, én meg nem TV-zek. Nem én vagyok a célközönség, nem is baj de az ára teljesen rendben van. Esetleg a tároló az, ami kicsi, de értem, hogy a "cloud" a jövő és azt erőltetik nem pedig a torrentet

    iPhone 8/8+: frissített hw, kicsit csiszoltak a design-on, hogy lássa mindenki, nem 7/7+-t vett ;] Semmi forradalmi, kávákhoz nem nyúltak, pedig illett volna legalább a szélsőkhöz de értem, hogy elvonta az erőforrásokat az X.

    iPhone X: már minden kiszivárgott róla igy nem volt meglepetés számomra. Azért a FaceID beégés az elején komoly volt, mint amikor a windows 98-ba dugták anno a nyomtatót. Na jó, annyira azért nem volt kritikus a helyzet, de mosolyogtam. Egyet nem értek... ugye a kijelző miatt nem fért el a TouchID, az azonosításon kívül minden más funkcióját megoldották gesztusokkal. DE LETT EGY KVÁZI SIRI GOMB! Miért nem lehetett abba beépíteni, mint ahogy a Sony szokta? Sztem fizetni se kellett volna érte. A többi meg csak szoftveres update, amit meg fog kapni minden iOS11 kompatibilis eszköz (az animojikat hagyjuk, gyerekek mézesmadzaga legyen mit kérni karácsonyra amit az amcsi szülők meg fognak venni nekik)

    Verdikt: innováció: e-sim esetleg. A többi meg kullog a piac mögött vagy 3 évvel. Ez van. Sajnos napról napra látom, hogy hanyatlik az Apple. Vergődik. Egyedül sztem a kontinuitás és a már megvásárolt alkalmazások miatt veszik az emberek, mert már beette magát a társadalomba, de ha nem lenne múltja akkor jövője se lenne, mert mindenki csak kinevetné. Bocsánat, ez a véleményem, vitatkozni lehet, veszekedni nem!

    A problémádról pedig:
    Nekem is volt ilyen, OnyX megoldotta. Az volt a baj, hogy kilistázott olyan elemeket is, amik már törölve voltak és azzal nem tudott mit kezdeni

    [ Szerkesztve ]

    sudo rm -rf /*

Új hozzászólás Aktív témák