Új hozzászólás Aktív témák

  • szakallasgy1

    tag

    válasz wm2 #51360 üzenetére

    Semmi baj nincs a windows rendszerrel. Szinte csak Apple gépeket használtam. Pontosan tudom milyen os x-t használni. És tény: rettentő drágák az Apple gépek használtan is. 2 választás maradt: vagy veszel 150-200-ért egy 5-6 éves gépet, vagy veszel 63-ért egy olyan notit, amiben hasonló hardver van és ár érték arányban sokkal jobb. Persze tudom, hogy aluminium, meg alma logó van rajta, os x,stabilitás, unix, stb- és egyfajta minőség van benne, de ezt más gyártók is tudják. Operációs rendszereket tekintve meg van kismillió választás.
    De tény, 63-eftért csak csak c2d-s macbookot kapsz, ami már nagyon nagyon elavult. Volt ilyen gépem és szenvedtem vele. PEdig csak alap dologra kellett volna. A dupláját kéne minimum ráfizetnem, hogy valamiféle használható Apple gépet kaphassak. De azok is már minimum 5-7 évesek már. Ár érték arányban nagyon drága. Persze értem, azt is hogy az OS X elég jól használható régi gépeken is és sok szempontból nagyon jó gépek ezek az almás cuccok. Sosem volt Apple ellenes, imádtam a termékeiket.

    Ez A THINKPAD T430-as gép van olyan jó, mint macbook pro. Értelmetlen összehasonlítani ezeket, mert 2 külön kategória. De az anyag használata, minősége nagyon jó. A win jól használható. Ha van 2 kitűnő gép, de eltérő rendszerrel, közel hasonló hardverrel, de eltérő anyaghasználattal, és mégis tudja mindkettő azt a minőséget, amit egy ilyen kategóriás masina nyújthat, de az egyiknek ráadásul az ára is harmadannyi, akkor elgondolkodik az ember mit is vegyen (itt most a használt piacra gondolok). Egyszerűen meguntam azt ,hogy mindig jóval többet fizetek valami olyasmiért, amit egyébként olcsóbban is be lehet szerezni, jó minőségű más laptopokat más gyártóktól.

    Jah még valami: végre hozzájutottam egy olyan termékhez, ami a mai napig tökéletesen használható és legalább van benne 4-5 év. Minden sima és gördülékeny rajta. Ez nem mondható el egy hasonló C2d-s macbookról, pedig árban nagyjából ugyan ott vannak. Jah még valami: jóval többet kapok a pénzemért, olcsóbban :)
    Mint mondom az alma jó termékeket gyárt, de érdemes szétnézni, mert mások is tudják ugyanezt.

    Azt, hogy te ilyen modorral reagálsz valamire, az már nem az én bajom.

    [ Szerkesztve ]

    szakallasgy

Új hozzászólás Aktív témák