Új hozzászólás Aktív témák

  • Diokhan

    addikt

    válasz wm2 #48715 üzenetére

    Saját magad válaszoltad meg azt, amit írni akartam, kiegészíteném az USB és jack gonddal.
    Azért mondtam, hogy jobban megéri megvenni a 2015-öst, mint az új PRO-kat venni, mert semmi kompatibilitás nincs a telefonok és az új PRO-k között. Ha nincs rajta 3.0 USB hogy akar az ember szinkronizálni iTunes-al? (Ugyebár az új iPhone-ok is még a 3.0-s töltőkábellel jöttek ki, Az új lightning fülest hogy lehet bedugni az új PRO-ba? Mindkét kérdésre a válasz az, hogy sehogy, ha nem veszel hozzá méregdrága kiegészítőket. Ezért mondtam megalapozottan, hogy funkcionalitás, ár-érték arány, kihasználtság tekintetében jobban megéri egy tavalyi modellt venni, mint egy ideit.

    Felhoztál két példát, ami közel sem ugyanaz.
    Az általad említett Apple MacBook Pro 13 MF839 i5 procival legjobb esetben 419.000ft, ennek az i7 változata amit te mondtál az már 15 colos legjobb esteben 600.000-nél kezdődik.

    A legújabb gépek alapból TB nélkül ettől kicsivel olcsóbbak, az Apple oldalán 550.000 az alapgép 13 colos. Ha 15 colos kell, amit össze tudunk hasonlítani az előző év ugyanilyen modelljével, az valóban i7, viszont már csak TB modell van és 800.000-nál kezdődik egészen egymillióig.

    Szóval az összehasonlításodat kicsit falsnak érzem....

    (#48719) Lazika: Az sok. Nem lenne szabad anyninak lennie. Nekem a 2010-es 13-as MBP esik 3%-ot maximum.

    [ Szerkesztve ]

    Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein

Új hozzászólás Aktív témák