Új hozzászólás Aktív témák

  • TigerCat

    nagyúr

    válasz B.Ricsike #46878 üzenetére

    Azért nem ennyire rossz a helyzet, de igen, mint mindennel amit emberek alkottak, egy szép, drága Mac-kel is lehetnek problémák.

    Az Excel egész eddig tökéletesen működött, bár a magyar felület most jött képbe, szóval előfordulhatnak programhibák. Valami miatt baromi lassan reagál mindenre, bár ezt is a nagyobb kijelzőn tapasztalom durvábban, így a grafikus teljesítményre tippelek. Remélem hamarosan javítják.

    A rengeteg lassulást és hibaüzenetet egyetlen Windows-os gépen sem tapasztalom, pedig akad néhány a cégnél. Azokkal szokott gond lenni, amelyeket otthon használnak. Aki kevésbé hozzáértő (esetleg a gyerek is admin jogosultságú gépen mókol), az kattint mindenre ami megmozdul és természetesen elfogad bármit, csak hogy megnézhesse a Trónok harca legfrissebb epizódját. Ha mindezek tetejébe még megspékeljük egy-két warez programmal, nem túl biztonságos (letöltő és pornó) oldalak böngészésével, a 20. webes média player és kodek csomag telepítésével, akkor inkább örülhetünk, hogy még működik a gép. Ennek tükrében a Microsoft terméke már nem is olyan rossz... Biztos van rá statisztika, de úgy gondolom, legtöbb esetben amikor gond adódott, szinte kivétel nélkül a felhasználó lehetett a leggyengébb láncszem. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden júzer hülye, de én így látom. A hozzám javításra, újratelepítésre hozott gépek 99%-a ezért kerül ilyen állapotba.

    Egy Mac-et is pont ugyanarra lehet használni mint egy PC-t. Ja, drágább, ráadásul a játék sosem volt szempont, így ezt a részét könnyen leértékelik az emberek. Én speciel a hibái ellenére is szeretem, bár, ha most kellene vásárolnom, nagyon nagy gondban lennék. Az új sorozat nem éppen a legjobb választás. Vagyis még nem tűnik annak. De ez is csak az én véleményem, lehet, hogy neked simán bejön majd.

    Egy szó mint száz, ha van rá pénzed és kedved, hogy megismerd a Mac-es világot, csapj bele. Kezdetnek egy Air, vagy 13-as retinás gép tökéletes, nem fogsz csalódni.

    Részemről ennyi.
    :-)

    ♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

Új hozzászólás Aktív témák