Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
marsu.
senior tag
Disk Cleanup Pro ingyenes.
Kipróbáltam, jónak tűnik. -
Ragnar95
félisten
Nagy monitor nehezen hordozható mondjuk
A legnagyobb visszatartó erő a legtöbbek számára a 15"-tól az ára... A méretbeli különbség szerintem elhanyagolható hordozhatóság szempontjából, cserébe használati élményen sokat dob a +2", ráadásul a jóval erősebb hardver is sokaknak kell...
Eleinte gondolkoztam 13"-on, de végül nagyon nem bántam meg a 15"-t, számomra sokkal jobb választás volt.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Gengi
senior tag
Sikerült megoldanom.
Ha esetleg valakit érdekelne :
A Bootcamp nem helyes meghajtót hoz létre. Illetve ha valaki több meghajtót használ a gépben, mondjuk a CD/DVD helyett egy HDD van, akkor arra nem igazán lehet feltelepíteni. Sőt.. Abszolút nem ,mert gondjai akadnak a bootolással és ha sikerül is command promtból boot sectort rá varázsolni, akkor meg a driverek nem férnek hozzá a HW elemekhez... Csakis kizárólag az elsődleges meghajtón fog működni. Ott csak annyi a teendő, hogy NTFS-re kell formázni. De egy jó tanács még hogy a BootCamp-pel le kell tölteni a Drivereket, különben még a Trackpad sem megy rendesen.
Viszont azért látszik az ereje ,hogy a WIN 10-et is elég szépen viszi akadásmentesen folyamatosan.
Mondjuk elég jó a hardver hozzá :SAMSUNG EVO PRO SSD
Intel I7-3615QM
2x8 Gb 1600 Mhz Hyper X[ Szerkesztve ]
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
-
Sakab
senior tag
Sziasztok 2gyors kérdésem lenne, a forche touch vagy hogy irjak az a 2015ös modellektől érhető el csak? Ill a 2015ös modelben szabadon bővíthető mind a 2 ram slot? Csak mert mint ha valahol olvastam volna h bevan forrasztva és nem lehet bővíteni. Ja igen és még egy....2015be lehet e az optika helyere optibayt szerelni?
-
Sakab
senior tag
válasz TheMarci #43779 üzenetére
Bocs macbook pro kat nezegettem...2013-2015ig...de most googlizom hogy talán 2014 től se ramot se hdd-t nem lehet bővíteni :@
hardverapro.hu/apro/macbook_pro_retina_13-inch_early_2015_27ghz_intel-core_i5
Amugy pl ez keltette fel az érdeklődésem...de ha se ram se hdd se optibay csere nincs akkor marad a 2013as széria
Linkért bocsi csak mobilrol vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Gengi
senior tag
-
Sakab
senior tag
Na ez konkrétan sokkolt...1éve van tervbe h cserélem a régit de eddig fel sem tünt h még odd sincs bennük...
Szóval akkor melyik az utolsó széria amibe tudok normális 2.5es SSDt tenni?csk mert azota nézegetem a youtube-os videokat de ott a PCI expresse vagy milyenkis keskeny vekony SSDkel latom nem a szabvàny méretűt, de akkor az optibayről akkor lemondok...maradna egy 512 es SSD. 13 és 15 col nál is ugyan ez a helyzet?se ram se optibay? -
Sakab
senior tag
13" os és 15"os retinánál is ugyan ez a helyzet??akkor hogy a tök...be oldjam meg azt h legyenegy 1tb s háttér táram??sehogy mert az apple ebből is pénzt akar húzni?rohadtúl nem szimpatikus üzletpolitika....most az előbb néztem pci expresses ssdt horror árakon vannak 256gb 50e...500at nem is találtam..jet drive jeee 256gb 40e...vicc...szóval akkor ha jólértem teljesen m1 milyen retina 13 v 15" ami 2013tól jöttki macbook, m pro ott odd nincs, ram forrasztva, ssdt meg ezzel a horror árú sz.rral kellene bővítenem...
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Ha béta szoftvereket folyamatosan megkapom, pedig már nincs rá szükségem, akkor hogy tudok leiratkozni róla?
Jelenleg a legfrissebb béta frissítés van rajta, de inkább nem szeretnék tesztelgetni.. Kezd beállni az új Sierra örülnék ha jó ideig így maradna.Üdv: Csabee.
-
Gengi
senior tag
Én 3 éve vettem az enyém. Nállam ez szempont volt hogy bővíthessem. Én gari nélkül nem mernék megvenni egy retina gépet. Bár jó alaplapot rak össze az apple, de elég egy pici túlfesz, elöregedő kondenzátot és a komplett belseje kuka..
256 Ssd amúgy nagyon sok mindenre elég a többire meg ott van a mobil winyó .
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
TBMC
addikt
sziasztok!
a segítségeteket szeretném kérni!
Aki 2 monitort hsznál, tudja esetleg hogyan lehet megoldani, hogy pl PS (vagy bármely más alkalmazásban)ban belső felugró ablakokat ne dobálja át a másik monitorra ? hanem azon maradjon amin épp a PS ablaka van?(ez érvényes akkor is, ha a macbookot+egy külső monitort használok, akkor is össze vissza dobjálja a belső ablakokat )
[ Szerkesztve ]
-
TBMC
addikt
igen azt tudom, de ezt a funkciót kilőttem a mission controlsba mert a külső monitor jelenleg egy samsung syncmaster s24b300 és egyszerűen ha a külső monitoron lehúztam az egeret alulra kifagyott a dock, mindaddig míg killallt nem nyomok rá terminalban egyszerűen nem szereti a samsung külső monitorokat az apple erre már rájöttem, de sajnos most nincs itt másra lehetőség mert vidéki irodában vagyok 2hónapot és muszáj valami megoldást találni
-
Csabee.
nagyúr
válasz Black Dragon #43789 üzenetére
Köszii! Este tesztelem. Ilyenkor a beta verzió uninstallálva lesz vagy mit várhatok?
Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Öregszem
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- MacBook Air 2018 Használt/8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3807
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, gyönyörű állapot, hibátlan gép!
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Beszámítás! Apple MacBook Pro 16 2023 M3 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan állapotú 14" Macbook Pro M3 Pro, 12 magos CPU, 18 magos GPU, 1 TB SSD, Ezüst szín
- MacBook Pro 16" M1Pro 32GB ram, 1TB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Air 13" (2019) i5 1,6GHz, 8GB ram, 256GB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Pro M3 Space Black /14" 12 core-CPU 18 core-GPU 1TB SSD/
- Macbook PRO 16 M3 PRO CHIP! 18GB/512GB SSD silver 2025 március 25-ig Apple garancia! Akku 100%!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest