Új hozzászólás Aktív témák

  • Chereiose

    addikt

    Ti mit vennétek a helyemben, MB Pro 13 retina vagy Air 13 (8 GB Rammal) ? Erősen gondolkodom melyiket kéne, bár persze az árból indulok ki, de a HA-s árakat nézve egy vadi új Air (128GB ssd-s) és egy új Pro retina (128GB ssd-s) közt ~80K van. Néztem azért a proban 2,6Ghz proci van az Air-ben pedig csak 1,6Ghz, ami elég nagy különbségnek tűnik így számokban. Nem beszélve a retina kijelzőről, ami azért eléggé meggyőzött a napokban, amikor kipróbáltam egy APR-ben, szóval azután nyilván az Air kijelzőjére kicsit rossz volt ránézni :) Viszont 355K-ért itt aprón kapok 256GB-os Airt, ami ugye olcsóbb mint a 128-as Pro, bár nem mondanám magam nagyon nagy tárhely igényesnek, PC-men is alig volt valami, telefonom is csak 16GB-os és így is van rajta 5 giga szabad hely, viszont azért ugye nem jön rosszul az a 256GB. Tehát ha Airt veszek abból azért mindenképpen a 256GB-osat fogom.
    Processzor teljesítményt lehet érezni a két gép között? Tehát érezni egy Airen, hogy lassabb mint a Pro? Semmi komoly dologra nem kellene nekem, netezés, filmezés, office fájlok kezelése, néha egy kis Imovie, nagyon ritkán olyan játék amit elvisz a gép, stb.
    Ami a hordozhatóságot illeti nekem mind1 mert annyit nem hurcolnám a gépet, amúgy is szerintem a Prot is simán lehet, az is csak 1,6kg. Akksi idő is mind1 mert itthon használnám mindig szinte.

    Szóval most nem tudok dönteni (bontatlan prot egyébként láttam már 320 ezerért is, igaz angol billes és 128gb-os), tudom ősszel valószínűleg jönnek az újak, de úgysem érintenek annyira, mert annyit nem akarok várni, és az áruk is is baromi magas lesz, még hardverapron is, ráadásul ezeknél az aprós áraknál sokkal nem lesznek olcsóbbak a jelenlegiek sem szerintem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák