Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz #33846528 #42103 üzenetére
Sehol, valószínűleg kifutó darab és már csak pár db maradt készleten, ezért ilyen olcsó.
Szuper táska, nekem is ilyen van, csak ezüstben, 5000Ft-ot mindenképp megér, de én eredeti áron sem bántam meg a beszerzését.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Imy
veterán
Hol találok olyan ingyenes szoftvert, ami pdf-be nyomtat? Win-re egy csomó van, de most osx-hez nem találtam, lehet csak rosszul keresek.
-
tDr1v3r
veterán
válasz Ragnar95 #42104 üzenetére
Ezek a Websterek már decemberben is ilyen olcsók voltak, nekem egy 13"-os messenger bag (és egy ugyanilyen 10"-os iPad tatyesz, meg az MBP-hez 13"-os sleeve) van tőlük, 3-4e körül volt már akkor is. Igaz már elfogyott...
Én is csak ajánlani tudom, én melóba a 13"-osban hordom a cuccaimat, notin kívül is belefér a pulcsim, kaja, snack, ital és társai is. Ennyiért nincs jobb szvsz.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
lmno
őstag
Hogy lehet működésre bírni a Notes app szinkronizálását?
A telefonon lévő jegyzetek nem jelennek meg a Macbookon, és fordítva se működik.
iCloud sync be van kapcsolva mindkettőn; gépen Yosemite, a telón legújabb iOS van. -
brickm
őstag
Sziasztok!
Dell vostro 14.1", core i3 2370M nvidia 630M, windows 10-zel érezhetően gyengébb, mint egy macbook pro mondjuk 2011 évvégi 2,4GHz i5 procival? (ez már usb 3-as amúgy?)
Vagy forma-forma a teljesítményük? Érdemes váltani, vagy inkább valami 2012 mid-re? -
r4z
nagyúr
válasz brickm #42115 üzenetére
CPU-ban kicsit erősebb a MBP (i5-2435M), GPU-ból a dedikált 6750M vagy 6770M szintén kicsit erősebb a 630M-nél, de a 13" modellben csak HD3000 van.
Nem kritikus a teljesítménybeli különbség, de GPU-nál azért érezhető az integrált hátránya. 2012-től van USB3.0 és Ivy Bridge HD4000-rel.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
r4z
nagyúr
válasz bmakszim #42117 üzenetére
Pedig a 2012-es széria a mai napig jó, ha az embernek van rá annyi pénze, és Macet akar. Ettől függetlenül én is inkább megtattanám a Dellt.
Az Intelek CPU teljesítménye lehet, hogy nem nőtt, de a GPU rengeteget erősödött, és a fogyasztás is csökkent.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
totron
addikt
- a MacOS(X) 400egynéhány megás recovery-jét szeretném beszerezni valahonnan
- nem lehet USB kulcsról bootolni akkor a gépet? (Pro) nem saját bootloaderrel, hanem tisztán, külső forrásból -
bmakszim
senior tag
Én ezt neki "személyre szabva" válaszoltam. Nem úgy értettem, hogy mindenkinek el kéne már felejteni a non-retina Macbook Pro-kat.
De, ahogy azt te is írtad, ha valaki alapból rendelkezik egy olyan tudású géppel, mint az övé, akkor abban az esetben már nem a legjobb döntés egy ilyen régi Mac.Az Intel procikban pedig valóban sokat fejlődtek az iGP-k, de az ő Dell notebookjában van dVGA, ezért írtam, hogy ne sajnálja, hogy régi a processzor, mert a mai 2 magosak se sokkal erősebbek, csak energiatakarékosabbak.
-
Uzmany
őstag
Sziasztok!
Szeretnék bluetooth kapcsolatot az s6 edge-vel, de nem sikerül...
Mit tegyek!?
Köszönöm előre is.® visions created with passion
-
sputyi70
aktív tag
Sziasztok. Lehet valamivel ellenőrizni mi terheli a processort. Folyamatosan 80% fölött megy. Oyan mintha valami folyamatosan terhelné.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz sputyi70 #42128 üzenetére
Elvben a videó sandboxingért felel ez a folyamat, tehát bármilyen QuickTime-ot használó videólejátszó meghívhatja. Safari, iTunes is ezt használja mások beszámolói alapján.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Papa-Het
aktív tag
Kérdésem lenne, bár iPhone topic. Össze van szinkronizálva a céges email a telefonnal, és nagyon zavaró hogy hétvégén is pittyeg. Le lehet valahogy némítani?
-
Papa-Het
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #42132 üzenetére
-
Papa-Het
aktív tag
Tud valaki olya appot Mac-re, amivel Windows-ra lehet boot lemezt készíteni USB flash-re?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Közel fél éve eléggé belejöttem a portrézásba, jelenleg egy sminkmesternél fotózom ahol nyilván nagyon ügyelni kell a részletekre, tehát retusálás közben többször kell belenagyítanom a képbe, mint egy átlagos retusnál.
Elgondolkoztam, hogy lehet érdemes lenne befektetni egy nagy, külső monitorra, hogy kényelmesebben retusálhassak, azonban nem tudom, milyen monitor tudnál hozni a retina kijelző minőségét (és most itt elsősorban nem a felbontásra gondolok).
Milyen monitort ajánlotok másodlagos kijelzőnek?
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Komendabence
csendes tag
válasz Aaron14 #42137 üzenetére
Szia, konkrét monitort nem tudok de segíteni hátha tudok.
Mindenképp ips kijelzője legyen, full hd, 16:10 vagy 9 keparány és minimum 1000:1 legyen a kontraszt. Ha a képeket nyomtatod vagy laborba viszed akkor erdemes olyan monitort venni ami támogatja az adobeRGB-t. Illetve az első dolog legyen amikor megveszed a monitort hogy helyesen bekalibrálod vagy kalibráltatod egy helyen ahol foglalkoznak ilyennel, 5-6e ft az ára. -
Ragnar95
félisten
válasz Komendabence #42139 üzenetére
Ez mondjuk nagyon messze lesz képminőségben a retina kijelzőtől, mivel PPI-ben messze elmarad tőle...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Komendabence #42141 üzenetére
Egy monitornál elég nagy badarság lenne pont a pixelsűrűséget figyelmen kívül hagyni (mivel ez sokkal fontosabb, mint maga a felbontás, amit nem is említettem meg). OSX esetén meg főleg igaz ez, retina kijelzőn néz ki igazán jól a rendszer. Ráadásul a retina kijelző mellett használva még szembetűnőbb lenne a jóval kisebb pixelsűrűség.
-
TigerCat
nagyúr
válasz Aaron14 #42137 üzenetére
Én ezt a monitort venném: DELL U2515H
Árban nem vészes, jó a felbontása és a PPI is magas, tehát szinte tökéletes arra, amit szeretnél.♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
TigerCat
nagyúr
válasz CharlieDrop #42144 üzenetére
Ja, bele kell nyúlni a buxtárcába. Mac-ezni nem a csórók sportja...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
TigerCat
nagyúr
válasz CharlieDrop #42146 üzenetére
Sosem árt. Főleg, hogy azt nézem reggeltől-estig. Ezen túl nyilván egy jó és kényelmes egér plusz billentyűzet sem árt, hiszen azokat tapizom egész nap. Nem tudnék gagyin dolgozni, ezeken nem szabad spórolni. Szerintem.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Quaresma
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja lecsuktam a macbook-ot (Macbook Pro mid 2009) és egyszerűen kikapcsolt, pedig nem merült le. -Újraindításnál a töltőképernyő olyan 70-80 %-ig betölt, majd egy szürke áthúzott kör jelenik meg és innentől nem tölt be a rendszer. Újraraknám , de sajnos még több olyan adat van a gépen, amit mentenem kellene. Van valakinek ötlete, hogy mi okozhatja a problémát?
[ Szerkesztve ]
Ps: brunorbert
-
rolcsy94
tag
Hali.
Gondolkodom rajta, hogy veszek egy macbookot. Elsősorban netezésre filmezésre használnám meg ilyen mindennapi dolgokra. Nézegettem a macbook air 13 és a sima macbook 12-öt. Szerintetek melyiket érdemes megvenni? Néztem, hogy az Air-t olcsóbban meg lehet venni de nem tudom melyik mellett döntsek. Valakinek lenne valami érve, hogy miért is jobb a macbook 12?
És esetleg valaki tudja meddig lesznek akciósak a macbookok az iStyle-ba?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Filmvilág
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen processzort vegyek?
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, gyönyörű állapot, hibátlan gép!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Macbook Air 15inch retina kijelző 256GB SSD, GARANCIÁLIS!
- MacBook Pro 16" M1Pro 32GB ram, 1TB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Air 13" (2019) i5 1,6GHz, 8GB ram, 256GB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Pro M3 Space Black /14" 12 core-CPU 18 core-GPU 1TB SSD/
- Macbook PRO 16 M3 PRO CHIP! 18GB/512GB SSD silver 2025 március 25-ig Apple garancia! Akku 100%!
- Eladó Macbook Air A1370 Laptop.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest