Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • malnabokor

    senior tag

    Sziasztok, segítséget szeretnék kérni
    Windows felhasználó vagyok, de napi szinten használok iPad-et már több mint három éve, szóval nem vagyok ismeretlen az Apple területén, és nem is igazán volt vele problémám.
    Most szerettem volna ~8Gb képet és videót átmásolni az iPad-emre fényképezőgép memóriakártyájáról, és tesóm MacBook Air-jét akartam erre használni, viszont másfél órája próbálok megolndani problémákat, és sehogy sem sikerül.
    Először külső merevlemezre raktam a képeket egy mappába (ott is egy harmadik almappába, mivel valamiért a főkönyvtárba nem engedi kirakni, tehát ha jól sejtem a biztonsági mentés mellé nem, hanem csak abba). iTunes-on (miután kiírtottam az 5 előző gépet, mert az is most telt be) próbáltam beszinkronizálni az iPadre a képeket a merevlemezes mappából, de egy hibaüzenet (nem tud hozzáférni a mappához(?)- de hogy miért...) nem engedte. Mivel simán gépről engedné, így naivan gondoltam, hogy majd felmásolom a gépre a mappát, erre azt sem lehet, mert szegény kis- és nagybetűérzékeny, és azért nem lehet (hiába néztem utána, hogy milyen fajta érzékenység ez, de nem találtam rá semmi hasznos infót).
    Tud esetleg valaki segíteni benne, hogy hogyan tudnám azokat a képeket felmásolni? (Mivel 8 gb így wifis megoldások nem jöhetnek szóba, bár lehet, hogy 1,5 óra alatt, amíg ezzel szórakoztam meglett volna).

    köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.

Új hozzászólás Aktív témák