Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Syl

    nagyúr

    Ki milyen klód szolgáltatást használ?
    Az előző felállásban (linux desktop, android mobil, ipad) dropboxot használtam a képek, dokumentumok "megosztására". Most hogy közös nevezőre hoztam a technikát (macbook, iphone, ipad), gondoltam, majd szépen menni fog házon belüli módszerrel. Hát egy frászt.
    A dokumentumaimat átraktam pages/numbersbe és icloud-ba mentettem, ezzel nincs gond. Ám a képek csak szívatnak. Az iphoto meg a fotóadatfolyam csak a káoszt hozta be az életembe (az iphone-nal készült kép nem került át a macbookra, az ipad-en a képek megduplázódtak stb., stb. :((( ).
    Az icloud-ot még nem konvertáltam, mert a mac-en még maverickset használok.
    A dropbox most is fut a mac-en, de abban a céges motyót tartom és nem szeretném belekeverni a magán vackaimat.

    Néztem a OneDrive-ot (25 giga) meg a Box-ot (50 giga). Mindkettő ott hasal el, hogy a sync mappán kívülről nem tudok belerakni adatot (pl. /Users/zolee/Music vagy /Users/zolee/Pictures). Próbáltam GUI alól jobb egérgombos Alias létrehozásával és terminálból ln -s paranccsal is. Sajnos egyiket sem hajlandó szinkronizálni.
    Ismer valaki olyan trükköt, amivel rá lehet venni ezeket a sync programokat, hogy a saját mappájukon kívülről is szinkronizáljanak adatokat? Régen a sugarsync tudott ilyet, de ahogy elnézem, abból megszűnt a free csomag.

    Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

Új hozzászólás Aktív témák