Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assdak
őstag
válasz buvartacsko #23763 üzenetére
Nézd, én meggyőzhető vagyok, csupán eddig saját felhasználás szempontjából nem láttam semmi előnyét a saját egyéb eszközeimmel szemben.
Ettől függetlenül, nem szokásom másokat győzködni. Nekem tökéletesen mindegy, ki mit használ, ki mit szeret.
Mivel Apple termékek értékesítésével is foglalkozom, így számomra csak külön öröm ha valaki Apple terméket vásárol tőlem, mert ezeknél mindig nagyobb az árrés.
Jelen esetben egy közeli hozzátartozóm megkért, hogy ajánljak neki egy notit 250k nettó magasságában, bizonyos igények alapján, amiben a design is fontos szempont volt.
Mivel alapból iphone felhasználó, és szereti is azt a rendszert, így ebben a kategóriában két típust ajánlottam neki MacBook Pro Retina 13" SSD-vel, illetve Dell XPS 13.
Ha tisztán a spec sheetet nézzük, a Mac a nyerő, így ez tűnt kézenfekvőnek, még ha nekem személy szerint a Dell-felé is húzna a saját szívem. Az egy másik dolog, hogy a munkája olyan, hogy sokat kell excelbe dolgoznia, illetve bizonyos office alkalmazásokba. Az Office for Mac-hez volt szerencsém, az egy kalap szar, viszont az új Office365-ről eddig jókat hallottam Mac-es vonalról, így ez nem tűnt kizáró oknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
- Beszámítás! Apple MacBook Pro 16 2023 M3 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- !! 1 ÉV GARANCIA !! ÚJ állapotú, magyar bill, Apple Macbook Air 2022 M2 8GB RAM 256GB 97% AKKU
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest