Új hozzászólás Aktív témák

  • kivlov

    aktív tag

    válasz Aszpirin #113723 üzenetére

    Az ugye azért megvan, hogy azon kívül, hogy a sok youtuber erre kihegyezi a dolgokat az átlag user aki nem éppen 8k-s videót renderel napi 24 órában az nem nagyon fogja észre venni a különbséget? Ahogy egy windows-os gépnél sem érezni hogy 600-as vagy 3500-as sebességű SSD van mert maga a rendszer használatánál ebben nincs különbség, csak nagy terjedelmű fájlok használatánál.

    Más:
    Aki szerint az apple árazása nincs arányban az adott termék értékével, mert fele annyiért kap egy windows-os gépet az akkor ugyanolyan tudású gépet tegyen már mellé...

    És az árakat is el kellene már engedni, ha nem telik rá nem kell megvenni, nem MO a célközönség nyugaton nyugati bérekkel nézve nem nagy szám és a win-es gépek sem olcsóbbak ha egy kategóriát vetünk össze...
    Ahogy ma már egy androidos teló sem olcsobb egy iphonenál mégis mindig azzal jönnek milyen drága az apple, pedig nem drágább de mégis 3-4 év után is el lehet adni, amíg egy 3-4 éves droidot max elajándékozni tudsz kb :)

    Az Air-t nem több monitoros eszköznek találták ki és aki ezt veszik annak nem is szempont max 1 nagy monitor, átlag irodai munkára minek ennél több csak hogy elmondhassa az ember jaj de jó hogy a youtube is külön monitoron fut???
    Webfejlesztőként is elég 2 monitor 2 szemem van és nem vagyok kaméleon sem, azért mert láttátok a mátrixban hogy 8 monitorja van még nem sok embernek kell a valóságban.

    Kinek mi kell azt vegye és használja.... :R :R

Új hozzászólás Aktív témák