Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sumi

    aktív tag

    válasz Bubukain #104251 üzenetére

    "Látom folyamatosan tolod a negatív infókat."

    Jaj ne haragudj rám kérlek, hogy ilyen elbaszott országban élünk, hogy a kereskedők ott akarnak átbaszni ahol csak tudnak (igen, a hivatalosak is, képzeld). A +2 év garancia pedig kereskedői garancia, kurvára nem fogja az apple-höz küldeni javítani csilliárdokért, amikor hátul a sufniban a józsi ifixit youtuberól megkóklerkedi bontott alkatrészből. Hány ilyet olvastunk már ezen a forumon is..

    Van egy ötletem, tessék normális, felelősségteljes, korrekt kereskedőnek lenni (igen, sajnos ez azzal jár, hogy nem fog tudni annyit hazavinni minden hónapban) és akkor nincs negatív infó.. Hát nehogy már bassza meg még én legyek a hibás/negatív infós arc amiért leírom hogy hogy mennek a dolgok... vicc, komolyan:D :D Jóhogynem már az a normális, hogy a vásárlón verjük le az elromlott/hibás termék árát, sőt, egyenesen a vásárló a hibás, mert sem a kereskedő, sem a gyártó nem hajlandó felelősséget vállalni - illetve a gyártóhoz legtöbbször el se jut, mert a kereskedő baszik az egészre.. Ja bocs, pont ez történik Magyarországon.

    Szerk a pontosítás végett: Alapból 1 év garancia van a gépre, ennek van köze az Apple-höz, a másik 2 évnek az ég világon semmi köze nincsen hozzájuk (ha csak nem vett az ember AppleCare-t)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák