Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
válasz _stick_ #1800 üzenetére
Na ha a mechák érdekelnek, akkor ott van a Gundam[link] sorozat
2 évig elleszel vele, hosszú mint a star trek.
Az Aplleseedben vannak mechák. Story jó, pörgős, és látványos.
Pörgős történet[link]
Mechás még a Full Metal Panic de ezen még betegre is röhögöd magad.
Nagyon erős, kiborító története van a Full Metal Alchemist nek, és még némi ''mecha'' is került bele
Tudom, filmeket kértél.
Akkor a Ghost in the shell tökéletes lesz. 2 nagy film. Van hozzá sorozat is, de azt még nem láttam, jó ez anélkül is. Nagyon erős sci-fi.
Memories: 3 különálló történet kb 2 órás összidővel:
1. Hard Sci-fi, űrutazás, jó story, stb
2. Light szürreálscifi, röhögsz rajta, de csak kínodban. iszonyat - jó (jó?) kihagyhatatlan
3. Alter world, full szürreália, szenzációs megvalósítás.
[Szerkesztve]A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
válasz _stick_ #5055 üzenetére
El kell kezdeni megnézni. 2 óra hamar elmegy.
A Gundam nekem is csiklandja a szemem, de már maga a mérete elborzaszt attól hogy belekezdjek.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Móci
addikt
válasz _stick_ #5058 üzenetére
Az eredeti Macross sorozatot érdemes nézni, vagy akár kezdésnek a Zerot. Azok verik.
A Frontier sem rossz, de nekem annyira nem jött be, mint a régiek.
A Zero, no meg a DYRL mozi nagy kedvenc, de a többi sem egy gyenge darab. A 7 talán néhol nem az igazi, de azért bőven nézhető."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
bandiras2
senior tag
válasz _stick_ #5119 üzenetére
Engem kifejezetten érdekel a gundam univerzum, de már a mérete elborzaszt attól hogy nekikezdjek... Így is annyi mindennel foglalkozok egyszerre, egy ilyen projektre nincs két évem. Nameg ott van ao Oni piece is... Annak sem merek nekiállni.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
jahrn
senior tag
válasz _stick_ #5220 üzenetére
Azert erezhetted h alternativ szal az Unlimited Blade Works, mert az is. Az FSN anime eredetije a Fate Stay Night visual novel. Az 3 utbol allt mindeggyik nemileg modosulo sztorival es masik hosnore fokuszalva, sorrendben - Fate ( kb ebbol lett a 26 reszes anime sorozat), Unlimited Blade Works (ebbol lett a muvi), es a Heavens Feel.
Tobbet nem lovok le, ha erdekel szerezd be es jatszd vegig. Van hozza angol peccs..Btw keszuloben van (illetve bejelentettek) a Fate Zero anime, ami az elozo (negyedik) Szent Gral haborut dolgozza fel. Foszerepben a Kiritsugu Emiya+Saber paros.
[ Szerkesztve ]
-
mark!
őstag
válasz _stick_ #39174 üzenetére
mangát nem akarod elkezdeni? én tegnap este kezdtem el, és be kell valljam, ráfüggtem, bár eddig kicsit ódzkodtam a DB-től, mert csak ilyen divatanime, de egész jó. igaz, még nagyon az elején járok.
animét meg csak a filmeket és a super-t tudom nézni, a sima DB, DBZ és DB GT nincs fennt sehol batch-ban.
>
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Könyvajánló
- F-Secure termékek
- Honda topik
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dunu DTC800
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest