Új hozzászólás Aktív témák

  • PR0JECTNR56

    addikt

    Mostanában szoktam rá az anime nézegetésre és még nem térképeztem fel teljesen a műfajt, de volt ami a megnézettek közül nagyon tetszett.

    Elfen Lied

    Keresés közben akadtam rá, az embereket eléggé megosztotta az anime, de nekem nagyon tetszett. Igaz hogy bizonyos jelenetek nem egy alkalommal túlmennek a jó ízlés határain, ha mészárlásról van szó, de a brutális felszín alatt a drámai és a romantikus részek remekül sikerültek. Elég különös volt, hogy egy ilyen kegyetlen és sokkoló történetbe ennyi érzelmi töltet jusson és ilyen klasszul legyen előadva. A meghatóra sikerült és a történet is jó volt és mintha egy kis társadalom kritika is feltűnt volna benne, ami szintén tetszett.

    Code Geass

    Ezt még barátom ajánlotta és mindent vitt. Mech-es, sci.fi, árulás, szövetség, csatározgatás, romantika, szupererő, titkolózás minden van benne egy olyan fordulatos váratlan csavarokkal tarkított történettel fűszerezve, amelynek láttán igen sok filmrendező elgondolkozhatna...Többet nem is írnék róla ezt mindenkinek látnia kell, aki csak egy kicsit is szereti ezt a fajta animét.

    Ghost In The Shell

    Elég alap anime nyilván már mindenki látta. Ez is remek volt a maga módján egészen másképp volt sci-fi min a Code Geass, de ettől függetlenül jó volt.

    A következő szintén egy komorabb anime lesz a sorban, méghozzá a The Garden Of Sinners (Kara no Kyokai).

Új hozzászólás Aktív témák