Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
válasz Synthwave #44156 üzenetére
Beszótá? Megy a jelentés!
...
Egy világ omlott össze most bennem.Egyetértek vele, hogy van nála rengeteg mérföldekkel szebb és formásabb lány is, még Japánban is, de nekem baromira bejön és szimpatikus. Aranyos, mosolygós, lelkes, tetszik a performansz, amit élőben tol. A dalszövegeit nem tudom értelmezni, de gondolom nem a világuralom elérése a cél (illetve nem lehet olyan bonyolult ha SAO és FATE van a témában), hanem az Anime rajongók kiszolgálása. Ha élvezi, csinálja és éljen meg belőle. Látszólag ő legalább kedveli a munkáját és nem lesz olyan megkeseredett farok, mint én.
Azért ott a rajongás tényleg egy másik szint...
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- OLED TV topic
- Automata kávégépek
- ZIDOO médialejátszók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robotporszívók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BMW topik
- Android szakmai topik
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 AN515 - 15.6"FHD 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 Ti - 1,5+ év gari
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 97%, Megkímélt, Vodofone-os, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Iphone 15 Pro eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 91%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest