Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
válasz Synthwave #43533 üzenetére
Bálint vagyok, 29 éves, alkoholista... Ja, ez nem az.
A Dragon Ball és a Dragon Ball Z volt az első találkozásom az anime műfajjal, úgy 20 évvel ezelőtt (1998-1999 tájékán). Ezeket imádtam, a GT érába belenéztem, de az már nem volt az igazi számomra.
Időközben volt még a Pokémon + InuYasha, de ezek is kifulladtak nálam 1-2 évad után.
2012 végén találkoztam a Sword Art Online anime változatával, azóta nagy a szerelem. Tetszett a történetvezetése, a karaktereinek felépítése és az érzelmi oldala (bár ez valószínűleg a sok női karakter miatt van). Időnként újranézem az eddigi évadokat is.
Viszont az Alicization eddig nem nyerte el teljesen a tetszésem (van benne néhány olyan téma és jelenet, amit nem tudok hova tenni és nem tudom mi szükség volt erre, de a könyveket nem olvastam), megvalósítás szempontjából viszont fantasztikus. Az új karakterek szimpatikusak, csupán van néhány dolog, amit én kihagytam volna - bár a könyvek ismerete nélkül...
Szépek a grafikák, az animációk és ez az eddigi leghosszabb évad (mind a 24 rész az Alicization köré épül, a felvezető epizód pedig 45 perces).Szóval nagyon várom az új évadot, kíváncsi vagyok merre halad tovább a történet.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Dunu DTC800
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest