Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    Összefoglaló témájában

    Tőletek függően 65 vagy 85%-on áll jelenleg. A verzió, hogy bekerülnek műfajonkénti értékelések (65) vagy sem (85), igény, mint látom, van rá. Ez esetben privátokat várok legalább öt címmel (sorrend mindegy) az alábbi kategóriákban: action, comedy, slice of life, drama, fantasy, sci-fi, cyberpunk, mahou shoujo - nem baj, ha átfedés van a TOP 11-gyel.

    Továbbá két probléma adódott a TOP10 (11) esetén: első, hogy jelenleg nincs PC-m, így kicsit körülményes a szerkesztgetés és az elmúlt egy hétben munkahelyen se igazán tudtam mit csinálni, mert volt tennivaló bőségesen (13-14 óra per nap, muhahaw), második, hogy van pár dolog a listában, amit nem láttam / nem hagyott bennem olyan mély nyomot, mint egyesekben. Ha gondoljátok, segítsetek azzal, hogy ezekhez a címekhez ti írtok egy pár soros, spoiler mentes összefoglalót (tényleg ne legyen hosszú):

    NGE - bandiras-ra bízom, ha elállalja
    Clannad - enyém!!4
    Steins;Gate -
    Code Geass -
    Ghost in the Shell -
    Black Lagoon -
    NHK ni Youkoso! -
    Suzumiya Haruhi no Shoushitsu -
    Nodame Cantabile -
    Hanasaku Iroha - szintén az enyém, esetleg Nodame Cantabile-re cserélem.
    Shinsekai Yori -

    -

    Időlimit nincs, ha valaki elvállalja se kötelező azonnal kiráznia a kisujjából 500 karaktert. Ha minden kötél szakad, megnézem én a sorozatokat és írok róluk, csak ugye az is idő.

    ui.: még egy dolgot szerettem volna az összefoglalóba, de az sajnos túlmutat az én képességeimen :N

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák