Új hozzászólás Aktív témák

  • KaitouP

    veterán

    válasz Archanon #38381 üzenetére

    Micsoda ajánlás, micsoda hsz! :Y Lekötelezel, hogy stílusos legyek: arigatou gozaimasu! :R
    Végre itthon, korábban átfutottam az üzid, de most rendesen el is tudom olvasni, megnézni/hallgatni a linkeket, na meg érdemben is tudok reagálni, nem valami hanyag köszivel.

    Mentettem is a címeket könyvjelzőbe, ha nem előbb, de este mindenképp elkezdem valamelyikkel. :K
    Kill la Kill-ben minden klappolt, karakterek, a történet, a zenék (kitérek erre alább), látványos csaták (na meg az a bizonyos, nagy csavar... az első opening-ből, amikor Ryūko és Kiryūin arcát egyszerre mutatták egymás mellett, hasonlóságot véltem felfedezni hogy talán testvérek, majd arról fantáziáltam hogy mennyire badass lenne ha egymás mellett harcolnának - nem hittem benne, mert nem gondoltam egy bizonyos pontjáig a sorozatnak, hogy nem is Kiryūin a főgonosz), a szexualitás megjelenése, Mako jelenetei (:DDD imádom őt is Ryūko -val együtt) szóval számomra klappolt minden, szerintem az ajánlott címed is be fognak jönni.

    Meghallgattam dalokat Sengoku Basara -ból, tényleg állat. Jó cucc lesz számomra szerintem, eleve érdekel a japán történelem is, nem gáz ha nem túlzottan hiteles (majd egy történelmi könyv bemutatja hitelesen), ha a hangulat megvan, már jó. Ha pörgős (mert azt bizony bírom), még jobb. :D

    Nem baj, csak jöjjenek a címek, soha nagyobb problémám ne legyen annál hogy egyre csak gyarapodik a megnézendő animék listája. :DDD Annak meg külön örülök, hogy időt szántok arra hogy személyes tapasztalataitokból ajánlotok, jól esik tényleg. :K

    Tulajdonképpen minden érdekel, nem vagyok műfajra specializálódva (pl.: hogy csak horror vagy ilyesmi), váltson ki belőlem érzelmeket, legyen igényes, és jöhet, én vevő vagyok rá.
    Another pipa, igen, nagyszerű élmény volt, hamarosan újranézem szerintem, Kill la Kill úgyszint. Death Parade folyamatban van még (féltávon vagyok), Ghost in the Shell film és sorozatai pipa (Arise -t nem láttam még, de állítólag nem valami jó - viszont hasonló cyberpunk cucc szintén jöhet.)

    Első magam által válaszott animém a Gakusen Toshi Asterisk, Kill la Kill előtt fejeztem be, azt is csak úgy faltam mint az utóbbit, pár délután alatt végignéztem a két évadot. :DDD
    Nagyon tetszett, látványos, pörgős csaták, szuper karakterek (innen Sasamiya Saya a nagy kedvenc, kicsi, vékony csaj, nagyritkán ül ki az arcára bármilyen érzés, pöttöm létére meg hatalmas lőfegyverekkel harcol :DDD), jó poénokkal. Ja és a zenéi! Imádom a két opening-et, de az ending-eket is.

    Nem tudom lesz -e belőle 3. évad, nagyon szeretném hogy legyen, de nem igazán találtam róla hivatalos információt. No, Asterisk-hez hasonlóak is jöhetnek. :K

    Van még valami:
    Hol lehetne jó minőségben hallgatni animék zenéit (YT -n kívül), a teljes verziójukat (amennyiben vannak)? Spotify -on nem nagyon vannak fent (ha vannak, azok feldolgozások, amik annyire nem érdekelnek), viszont az eddig megnézett sorozatoknak a zenéi nagyon bejöttek, és szívesen hallgatnám őket. :)

    (#38382) bandiras2

    Neked is nagyon köszönöm! :R Lecsekkoltam és jegyeztem őket, hamarosan sort kerítek rájuk.
    De jó lenne ilyenkor, ha nem csak 24 órás lenne egy nap... :DDD

    [ Szerkesztve ]

    God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

Új hozzászólás Aktív témák