Új hozzászólás Aktív témák

  • unclefucka

    senior tag

    válasz Archanon #27719 üzenetére

    Szóval nem hagyott nyugodni a dolog és némi alapot gyűjtöttem, hogy vitába szállhassak ezzel a blaszfémiával.

    Nyilvánvaló, hogy a Srtike Witches sztorijának a koppintása a Sky Girls -ről történt / történhetett. Ugyanis azon túl, amit a "hülye is lát", igazából nem találtam szilárd bizonyítékát a koppintásnak.
    Persze elég sok a hasonlóság, hogy véletlen legyen, de legalább ugyanennyi a különbség is! Továbbá pedig a Sky Girls sem mentes az ilyen jellegű koppintásoktól. Az NGE -vel való hasonlóság eléggé triviális például.

    Mindkét sztori azonos szinten van nálam, így mindkettő ugyanolyan lapos ebből a szempontból. Bár én inkább azt mondanám, hogy mindkettő ugyanannyira érdekfeszítő. Nagyjából semennyire, de nem ez a lényeg.

    Mindent összevetve most már látom, hogy a Strike Witches miért lett egy hype és miért örvend nagyobb népszerűségnek, mint a Sky Girls, holott az is van legalább annyira jó (rossz). Ezeket az animéket egyszerűen nem a kiemelkedő grafikáért, eredeti, csúcs sztoriért, vagy a a testesebb mondanivalójáért nézi az ember, hanem mert élvezkedni akar.

    És ez az a terület, ahol a Strike Witches sajnos tarol a Sky Girls -el szemben, a másik pedig a "didi-diverzítási faktor" -> A Sky Girls -ben minden főszereplő DFC-pettanko, míg a Strike Witches -ben azért szép számmal jelenik meg a bigboob-boing is, így szélesebb lehet a rajongói spektruma.

    A pantyshot/frame értékben mostantól nálam is az Aika az etalon, de a Sky Girls -ben egyszerűen nincs.

    És azt kell, hogy mondjam mindkettő , ugyanis végignéztem őket úgy, hogy nem akartam 3 epizódonként abbahagyni egyiket sem. :K

    [ Szerkesztve ]

    Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.

Új hozzászólás Aktív témák