Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz neko18 #25794 üzenetére

    [sarcasm]Erősségem, hogy nem értek dolgokat.[/sarcasm]

    so lol

    Nyilván a sok (nem tizenéves) review sem érti, hogy miért olyan anyaszomorítóan rétestészta az "akció", hogy a nagy fight közepette kétszer megyek ki WC-re, összedobom a vacsit, lenyírom a füvet a kertben (a sötétben, kézzel tépkedem a gyomot) visszatérek gép elé, de még mindig nem történt semmi, csak izzadnak továbbra is. Suspense magas fokon - már-már valóban pszichológiai hadviselés. :DDD Még a live action is jobb volt.
    Mondom ezt úgy, hogy szeretem az igényes akciót, horrort, ecchi-t, angst / tragedy-t (/mindfuck-ot - bár az itt nem volt). Ilyeténformán a lolis hasonlatod értelmét veszti.

    Egy Kanon-t Gantz-hoz hasonlítani, még ha a műfajok köszönőviszonyban sincsenek, vicces - mert előbbihez tényleg szükségeltetik egy kicsit érettebb életszemlélet, hogy megfelelően értékeld (/ befordulj rajta) - csakúgy, mint mondjuk egy CLANNAD-hoz vagy AIR-hez.

    Én maradok a Kanon (2006)-nál.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák