Új hozzászólás Aktív témák

  • Máté94

    addikt

    Új nyáriak:

    Senki Zesshou Symphogear G

    Második évad, mit is mondhatnék? Kezdésnek egy kis bemelegítés volt, pár gyors harc a Noise ellen, aztán kezdtek gyanúsabbá válni az események. A végén szokásos koncert jelenet az új szereplővel és hát.. szándékaival.

    Danganronpa: Kibou no Gakuen to Zetsubou no Koukousei – The Animation

    Hope's Peak Private Academy, egy méltán híres iskola, ahová az ember bekerül és elvégzi, az életben sikeres lesz. Ehhez veszünk 15 diákot és beszélő "medvét" idegesítő eltorzított hanggal, amolyan Való Világ feelingel egyetlen, vagyis kettő célért: Monokuma vágya, hogy mindenkit a kétségbeésés nyeljen és, a másik, hogy csak akkor juthatnak ki a suliból, ha valaki megöli egyik társukat és azt titokban tudja tartani, megmenekül, ellenkező esetben csak a gyilkos szenderül más világra, a többiek pedig túlélik a "survival game" szerű játékot.

    Stella Jogakuin Koutou-ka C³-bu

    Hogy ne maradjunk ebben az évben sem újdonság nélkül, most a GAINAX hozta el nekünk a szezon "weirdo" sorozatát - mint a cím írja - mely most tankok helyett az airsoft kalandos világába kalauzol el minket, természetesen és szigorúan szerethető (moe) lány tagokkal.

    Servant x Service

    Gondolkoztál már valaha milyen lehet közszolgának lenni? Most bepillantást nyerhetünk ..... egészségügyi hivatalának életébe, minden szépségével és bajával. A humorral sem lesz semmi gond, hiszen a Working! alkotója ezt garantálja.

    Kitakubu Katsudou Kiroku

    A "menjünk haza klub" életébe pillanthatunk be, egy medvékkel harcoló lánnyal, egy hiper gazdag úrihölggyel, valamint hihetetlenül átlagos elnöknőjükkel, és a két új taggal, akik nem győznek kiakadni a senpai-ok hihetetlenebbnél hihetetlenebb történetein és cselekedetein.

Új hozzászólás Aktív témák