Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
Mondjuk úgy, hogy te egy jelenség vagy ezen a fórumon...
Amúgy meg korábban, úgy kicsivel több, mint egy éve már jártál erre, akkor is kaptál egy kisebb adag ajánlást, csak nem lepörgetted őket?
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Nova96
őstag
Ano hi-nek adj még egy esély szerintem. De, nem erőltetem csak nem 3 rész alapján kell dönteni...régen én is ilyen véleményen voltam...ma már nem.
Archanon
Valahogy úgy , a listából amit tudok nézek.
Nézni jelenleg a Shinkai filmeket tudom, a többi szüneten van, mivel még kis Kanon hatás alatt vagyok. Meg, későbbre is tervezem a Clannad+ef párost.
Konkrétan letoltam a Kanon-t másnap neki mentem egy Shinkai filmnek és kiütött....azóta próbálok vidám animéket nézni, újra.Ha már Shinkai filmjei eszembe jutott mi volt a másik éven megjelenő filmnek a címe:
Dareka no Manazashi és persze Kotonoha Niwa.[ Szerkesztve ]
-
unclefucka
senior tag
Tadaima!
Most -ismét- úgy döntöttem egy hirtelen felindulást követően, hogy írni fogok a PH!-ra.
Nézzétek el nekem, hogy néha besokallok, aztán nem vagyok egy darabig, de én ilyen vagyok.Akik azon aggódnának, hogy közben tétlen voltam, annak csak félig van igazuk, mert ezen idő alatt kb. fele annyi sorozatot néztem, mint annak előtte, de ez is hozzátartozott a csömörömhöz.
A gépemen kezelhetetlen mennyiségűre hízott a megnézendő animék listája, így majd inkább abban kérném a fórumlakók segítségét, hogy sorrendet tudjak felállítani köztük. (esetleg egy-két "megnézésre alkalmatlan" is jöhet).
A szikrát a Sword Art Online elkezdése és a Toaru Kagaku no Railgun S rohamosan közelgő elindulása hozta meg, így újra indul az Ecchi kazán és fűti az (óriás) keblek iránti rajongásomat, azonban Misaka és Kuroko nem ebből a szempontból lesznek favorizálva. (egy kis DFC sose árt, igaz-e f4te ?)
No azért az Ore no Imouto újabb évada sem lesz kihagyva, hehehe.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Huma
addikt
válasz Archanon #18652 üzenetére
Őszintén szólva nem emlékszem, hogy mindet megnéztem e vagy sem, de biztos, hogy szemezgettem közülük.
(#18653) Nova96:
Ok. Majd lehet nekiveselkedem újra.(#18654) Crystalheart:
Gosickot nem láttam még. A Baccano!-t sem.Mindenkinek köszönöm az ajánlásokat!
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Nova96
őstag
Nee,, megtudtam Koko Hekmatyar
nő....emiatt kezdtem volna bele, hogy megtudjam....na ez is későbbre marad. -
Máté94
addikt
válasz Nova96 #18658 üzenetére
Nem volt egyértelmű?
Szoknyát hord, domborodik két(!) részen is mellben, folytassam? -
Nova96
őstag
válasz Pttypang #18662 üzenetére
Szerintem meg jó lett. Akit az zavar, annak nem fog tetszeni, de ha eltudsz tőle tekinteni bőven jó.
Még a 16-18 éves még mindig jobb mint 10-14 éves....Másik úgy félkomolyan mondtam nem volt az egész szimpatikus, erre meg, hogy látszik nem látszik....annyi féle hentai-t és egyéb dolgokat láttam, hogy ez alapján nem hiszek semminek képek alapján ,csak miután láttam. Vannak nőnek öltözőt férfiak....és nagy része nem hentai-ba.....
Erre, ha lehet nem kérnék ilyen választ: " de látszik....nem lehetsz ilyen hülye, emiatt nem nézed stb..."
És ha mégis írni akarnál rá, olvasd el a kiemelt részt.^^ -
Nova96
őstag
Neko BR vs TV
Érdekes, most a fakóbb színre mentek rá, igaz még így se fakó.Valaki ebből nem vágná le a bal a br... elméletileg..
-
bandiras2
senior tag
válasz Nova96 #18664 üzenetére
A színek tényleg teltebbek, de a grafikai "fejlődés" tényleg csak annyi hogy leszedték Arararagiról a pulóvert és most trikóban nyomja??? [link]
Ahelyett mondjuk h kiszedték volna azt a zavaró szívószálat Karen elől...
Na jó, Hanekawa szoknyája kellemesen rövidebb lett, de lehetne kicsit több eyecandy is.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Ijk
nagyúr
Esküszöm nem értem ezt az End of Evangeliont.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Goldwin
aktív tag
Egy anime-t keresek, amely egy fiatal lány és egy fiatal fiú szerelméről szól. Egy vidéki kis városban játszódik, ahol egyszer csak valami furcsa természetfeletti esemény történik. Többre nem emlékszem, ugyanis csak a trailer-ét láttam. A DVD borítóján a két főszereplő figyeli az égboltot, de lehet, hogy az egy másik anime-nek a borítója.
[ Szerkesztve ]
-
Goldwin
aktív tag
Továbbá keresek egy anime sorozatot, amely egy hátizsákos fickóról szól.
A sorozat csak néhány részből áll és a képi világa nagyon fakó. -
bandiras2
senior tag
Sorozat 1-24 ig, majd Death mozi, és AZTÁN End of Eva.
Utána jöhetnek az új filmek 1, 2, 3...
Egyébként nem csoda hogy kavarc van a fejedben ha felborítottad az új filmmel.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Goldwin
aktív tag
-
Goldwin
aktív tag
válasz Goldwin #18667 üzenetére
Ez is meglett, habár rosszul emlékeztem a történetére!
Erre a borítóra gondoltam. 5 Centimeters per Second a címe. Az imént néztem meg a trailer-ét és teljesen magával ragadott. Tutira beszerzem! Ehhez hasonló anime-t tudnátok ajánlani?[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz Goldwin #18672 üzenetére
Többi Shinkai Makoto film, Ookami Kodomo no Ame to Yuki, Hyouka.
Clannad, Clannad AS.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
bandiras2
senior tag
válasz Goldwin #18672 üzenetére
Shinkai Makoto ÖSSZES filmja pl. Mind ugyanilyén gyönyörű!
első zsengéje: [Other Worlds ]
első díjnyertes munkája:[She and her cat]Első nagyobb munkája egyedül, 4 év alatt. Sci fi mestermű 25 percben:
[Voices a distant star][5 cm / second]
Kitűnő választás, nincs akció, mégis benne van minden. Nem fogod megbánni a ráfordítot 2 órát a végén.Ebben már van akció, és Sci Fi is bőven:
[The promised place]Legújabb munkája, kissé átment Miyazakiba, nagyon komoly mű, oda leszel meg vissza:
[Children who chase lost voices deep below]jelenleg gyártás alatt:
[garden of words]
ebben pedig részmunkát vállalt, szintén gyártás alatt:
[Dareka no Manazashi]Lehet nekiállni!
[ Szerkesztve ]
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
válasz bandiras2 #18674 üzenetére
hoppá, ez kimaradt:
[cicatörténet 1 percben ]A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bozont
veterán
-
-
Goldwin
aktív tag
válasz Crystalheart #18684 üzenetére
Megtekintettem az alábbi trailer-t.
Clannad trailer
A hangulata nagyon tetszik, de az alapsztori elég elcsépeltnek tűnik. A karakterek kinézete és hangja pedig kifejezetten taszít. Nem tetszik! -
válasz Synthwave #18686 üzenetére
Aztán utána jöhet a Kanon (2006), AIR és az Angel Beats!.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Goldwin
aktív tag
"lassú, romantikus drámákat ajánlottam, már az 5cm-ből arra gondoltam ilyeneket keresel."
Pontosan ilyeneket keresek, de nem szeretem az olyan anime-ket, amelyek története és ábrázolásmódja nagyon elrugaszkodik a valóságtól.
Keresgéltem egy kicsit és találtam néhány ígéretes anime-t!
1
2
3
4[ Szerkesztve ]
-
válasz Goldwin #18687 üzenetére
Ez úgy konkrétan kb. semmit nem vetített előre, az ~AFTER STORY~-ból (ami az egésznek a lényege és sokkal jobb, mint az amúgy sem gyenge első évad) meg aztán végképp nullát..
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Crystalheart
őstag
válasz Goldwin #18687 üzenetére
Hát figyelj, mindentől függetlenül és szinte mindenki szerint a Clannad + After Story az egyik legjobb és leghatásosabb romantikus dráma az animék közt, ez csak jelent valamit. (Persze mindig vannak, akiknek nem jön be, ilyen ez.) Az a trailer egyébként minimum nagyon fura, mert nagyjából csak a grafikára következtethetsz belőle, de legalább nem nagyon spoileres. Attól még kihagyhatod, lelked rajta.
Mod: Ja és igen, utána Kanon (2006) és Angel Beats.
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz Crystalheart #18693 üzenetére
Nem kell erőltetni.
Ha belegondolok hogy anno az 5. rész után majdnem dobtam.
Szerencsére nem./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Totheground
addikt
Clannadból nekem elég erre a részre visszagondolni, es máris ott az a bizonyos gombóc. (SPOILARZ)
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
válasz Totheground #18696 üzenetére
;_______;
-
Nova96
őstag
válasz bozont #18681 üzenetére
Én elég sokat olvastam róla, és nagy részébe kiderül, hogy a bal a br. Ha jól megnézzed jóval részletesebb, nekem elsőre nem nagyon tűnt fel, de pár apróságba tér el. Vagy kicsit jobban átrajzolták, több mindent lehet látni és nem csak fekete képernyő.
Clannad-ról minél többet beszéltek annál jobban akarom nézni....de még várni kell...csak ne szívassatok már ....hogy húú, de jó meg... Mert, ilyenkor általában aki nem látta megakarja nézni....de ezt mindenki tudta.
-
bandiras2
senior tag
válasz Crystalheart #18695 üzenetére
[Kanon?]
Asszem mindjárt lincselés leszA társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.