Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crystalheart

    senior tag

    válasz #11302912 #17243 üzenetére

    Nem tetszik az újabb rajz, egyéni dolog. De ezért leírni igazán jó sorozatokat... Pláne olyanokat, amiket akár teszemazt Ningyo hime szinten is rajzolhattak volna, akkor is ütött volna. De nem úgy rajzolták, szerencsére. Nézd, nem vettem magamra, és nincs bennem indulat, csak leírom, mit gondolok erről. Ami a Clannad-et, a Kanont vagy az Airt illeti, az egy egészen külön világ. Én is sokat röhögtem az ábrázolásmódon - ami viszont a stílustól függetlenül igényes -, de a sztori megszeretteti a jól fölépített karaktereket még akkor is, ha mindegyiknek csak a haja meg a szeme színe különbözik... Amíg nem láttad őket, ne mondj róluk véleményt - ez mindenre igaz, ami nem hentai. :) Én a grafika mellett minden sorozatnál messzemenőkig számba veszem a művészi szempontokat, beleértve a dramaturgiát, vágást, rendezést, szinkront, miegymást; mindezeket nem lehet elhagyni egy értékelésből, és nem lehet róluk véleményt mondani, míg végig nem néztük. A grafikáról lehet, persze, egy bizonyos szinten, de semmi másról nem.

    Aztán ott van pl. a GTO, ahol kimondottan csúnyácskának találtam a grafikát, meg kicsit régi is, mégis túltettem magam rajta, és nagyon tetszett. Ennyi erővel kicsit piszkáljuk már a Dargay-féle rajzfilmeket is, mert nem hozták a Disney-stílust.

    Abszolút érthető, ha nem tetszik, oké, lelked rajta, mindenki azt néz, amit akar - de ez még nem ok és nem is alap a minősítésre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák